Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S0beit po wejściu na serwer zamraża moją postać

kasik159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z s0beit otóż gdy wchodzę na jakiś serwer po  2 minutach zamraża moją postać i nie mogę nic zrobić. wie ktoś jaka może być tego przyczyna

Opublikowano

Z tego co wiem s00bieta już nie aktualizują od pewniej wersji SAMP-a(Nie pamiętam od której). Musisz poszukać innego programu. 

Jesteś w błędzie, prędzej przestaną samp-a aktualizować niż wszelkiej maści czity. Polecam oprogramowanie od OpcodeXe - u mnie działa jak należy.

Opublikowano

Jesteś w błędzie, prędzej przestaną samp-a aktualizować niż wszelkiej maści czity. Polecam oprogramowanie od OpcodeXe - u mnie działa jak należy.

Ty jesteś w błędzie. Oficijalnego s00bieta nie aktualizują. Są tylko różne twory takie jak od właśnie OpcodeXe (Co swoją drogą również polecam).

Opublikowano

Ty jesteś w błędzie. Oficijalnego s00bieta nie aktualizują. Są tylko różne twory takie jak od właśnie OpcodeXe (Co swoją drogą również polecam).

W takim razie przepraszam, aczkolwiek dla mnie s0beit to s0beit - bez względu na autora.

Opublikowano

podasz link to dego OpcodeXe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...