Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mam dalej robić? 43lv woj

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram 1 raz w Nt, w 5dni wbiłem 43lv i zdobyłem :

falcjon (unikalność 6) +5/ jedwabiste rekawice mrok dusza 7% swiatlo/dusza 2%

szlachetny pierscionek kocie oko,dobry naszyjnik mano,antyczna bransoleta mano,futrzane buty 3 suma 8% mrok dusza2%woda dusza/doskonały ulepszony pancerz +3 unikalność 4/mrugająca maska/poroże/wróżka ognia 21%/ buty wody mrok dusza 4% woda dusza 6%/ karty : piżamy,żelanzy wojownik +0 pety : tom 35lv i święty krzakogon - 226k

Opublikowano

Okej, ale w czym masz problem?

Co masz robić dalej? Graj, wbijaj lvl, później zajmiesz się zarabianiem, lepszym eq itd.

giphy.gif

Opublikowano

Wbij 55 lvl, dołącz do jakiejś fam, wbijaja lvl i ciesz się z wysokiej profesji.

Potem zarobisz na peta, eq, sp.

Do 55 lvl lecisz na misjach, a potem je olewasz xdd

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Wbij 55 lvl, dołącz do jakiejś fam, wbijaja lvl i ciesz się z wysokiej profesji.

Potem zarobisz na peta, eq, sp.

Do 55 lvl lecisz na misjach, a potem je olewasz xdd

@Lasto Vorde z tym eq leciec do55? ok

Opublikowano

Wbij 45 LvL i wymień tego Falcjon'a na Elvin'a który do 55 spokojnie wystarczy.  Zbroja to byle by była w miare dobra ,ale nie mart się o unikalność czy ulepszenie. Możesz też zarobić złoto na komplet resów na 45% które są potrzebne ,jednak bez nich da się grać ,ale no wiadomo... w PVP szybko będziesz padać beznich oraz do EXP'a też potrzebne ,bo zawsze mniej obrażeń dostaniesz.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...