Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć udostępnianie internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się już bawić to wojnę z bratem z tym zacinaniem jak ktos gra. Jak wyłączyć udostępnianie, żeby tylko ja mial internet. Mam router TP-LINK. Daje lajki

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Ale Twój brat też chce pograć, uszanuj to, więc jeśli chcesz mu zablokować internet, to możesz na wiele sposobów, wyłączyć wifi, odłączyć mu kabel, uruchomić filtrowanie adresów MAC, wyłączyć DHCP.

Opublikowano

Nie zrozumiałem nic co napisałeś. Mógłbyś jakiś poradnik na yt podesłać. Ja chce tylko wifi zablokować, bo ja gram nocą on dniem, ale on lubi włączyć sobie filmik przez wifi i scina. Dlatego chce tylko na wifi żeby tylko internet był u mnie

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

­Warto mieć też na uwadze, że jeśli odłączysz internet swojemu bratu, możesz mieć przez to konsekwencje, bo on z pewnością powie o tym rodzicom ;)

Opublikowano

Najlepiej zablokować w routerze ip/mac. Jak zablokowałem tak laptopa to wifi padało co chwilę, a jak był połączony to internet i tak prawie zerowy. Zawsze możesz powiedzieć bratu że popsuł mu się telefon/lapek :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...