Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy - Vesteris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie poszukuje Autopickupa na wybrane itemki na serwerze Vesteris.pl

Chciałbym, żeby cheat zbierał:

-zęby orka

-skrzynie umiejętności

-skrzynie kamieni lvl 1

-skrzynie kamieni lvl 2

-skrzynie kamieni lvl 3

-skrzynie vesteris

-wzmocnienia przedmiotu

-zaczarowania przedmiotu

-zeby orka

-ksiegi klatw

-zwoje błogosławieństwa

-smocze ksiegi(m)

-smocze ksiegi(B)

Moglby ktos zrobić takowy lub wysłać link od tematu w którym ktoś podobnego ma? Lub wytłumaczyć jak takowego zrobić.

Opublikowano

Musisz rozpakowac locale vesterisa potem item_proto. Tam będziesz mieć id przedmiotów zostawiasz te id które Ci są potrzebne tzn zęby orka zmianki itp... nastepnie z pliku item_list też pousuwać zbędne wpisy które Ci nie są potrzebne a następnie spakować item_proto i locale_pl i będziesz mieć autopickup na wybrane przedmioty. Jednym słowem jakieś 15-25min roboty. łatwiej zrobisz tworząć sobie 2 pliki tekstowe do ktorego dodasz wpisy z item_proto które są Ci potrzebne a do drugiego wpisy z item_list.

Jak czegoś nie będziesz wiedział pisz postaram się pomóc.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mam rozumieć, że wtedy będą mi się pokazywały tylko te przedmioty, które chce aby mi autopickup podnosił, inne będą automatycznie ignorowane przez klijenta na którym to zrobie, tak?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...