Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - problem z rozpoczęciem gwinta.

FreeSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem z rozpoczęciem gry z Vernonem. Zoltana bez problemu ogralem ale do pomieszczenia w Novigradzie nie mogę wejść. Podchodzę pod drzwi i klikam "x" [PS4] żeby zapukać i nic się nie dzieje. Może to jet zależne od zakończenia. U mnie Radowid wygrał wojnę. Vernona nie ma w obozie jest tam tylko Ves. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Nie dam sobie głowy uciąć bo inne wybory miałem, ale strzelam że po prostu już jest za późno i Roche

nie żyje

albo gdzieś poszedł.

Opublikowano

@up

To dziwnie jest to trochę zorganizowane bo mnie do Novigradu przy dokach każe iść i wejść do jakiegoś domu ale gra na przycisk zapukania w drzwi nie reaguje.

­Z tego co wiem, to po ukończeniu gry postacie fabularne znikają.

A wiesz może gdzie znajdę Djikstre? Podobno można go ograć. Znaczy się gdzie są jego łaźnie. Najlepiej ss mapy albo link do jakiejś.
Opublikowano

@FreeSky Djiaskry także nie ma.

Dopiero teraz zajarzyłem że to postać fabularna. Mam jeszcze edno pytanie. Podobno na zamurzu Novigradu jest jakiś elf od którego można dostać kartę Ciri. Można z nim grać gdy się nie pokona poprzedniego przeciwnika (Dijkstra)? Jak tak to gdzie go dokładnie znajdę?
Opublikowano

Dopiero teraz zajarzyłem że to postać fabularna. Mam jeszcze edno pytanie. Podobno na zamurzu Novigradu jest jakiś elf od którego można dostać kartę Ciri. Można z nim grać gdy się nie pokona poprzedniego przeciwnika (Dijkstra)? Jak tak to gdzie go dokładnie znajdę?

Nie da się - jest on handlarzem w tym lesie na południowy zachód od Novigradu, ale najpierw trzeba pokonać Dijkstrę.

Słabe, ta strona ma lokalizację każdej istniejącej karty w grze i tworzy listę kart które ci zostały do zdobycia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...