Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmaleć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 184 cm (teraz może już więcej) i czuje się z tym do dupy. Czy są jakieś naturalne sposoby, żeby chociaż trochę zmaleć? Każdy centymetr się liczy.

PS: Chyba zacznę jarać papierosy, żeby mieć pewność, że już nie urosnę.

Opublikowano

Mam 184 cm (teraz może już więcej) i czuje się z tym do dupy. Czy są jakieś naturalne sposoby, żeby chociaż trochę zmaleć? Każdy centymetr się liczy.

PS: Chyba zacznę jarać papierosy, żeby mieć pewność, że już nie urosnę.

Idź ty się pierdolnij człowieku

Upierdol sobie nogi, pomoże...

jak kolega, to na pewno ci pomoże 

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Upierdol sobie nogi, pomoże...

Idź ty się pierdolnij człowieku

Kultura i wychowanie widzę na poziomie. Bez przekleństw nie potraficie się wypowiadać?

To może inaczej. Naturalne sposoby, które nie sprawiają bólu.

Opublikowano

Spróbuj nie spać w ogóle.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

­Jeśli będziesz otyły to wtedy brzuch będzie ciągnać Twoja sylwetke do przodu tak, że będziesz wtedy niższy.

Ewentualnie nie rozciągaj się.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

NIE MA TAKIEGO SPOSOBU, to  ile urosniesz masz zapisane w genach i tego nie ominiesz, chyba ze jakies hormony ja zahamowanie wzrostu, ale to zle dla zdrowia

PS. fajki Ci nie pomoga nawet jak bedziesz jaral 3 paczki dziennie, przedzej umrzesz

Opublikowano

Masz tyle wzrostu co ja, a ja strasznie chciałbym byc jeszcze wyższy xD. Ogólnie palenie Ci nie pomoże, ba nic Ci nie pomoże wzrost jest zależny głównie od genetyki, ciesz się - dziewczyny lubią wysokich facetów, bycie niskim ma na pewno więcej wad niż zalet jeżeli chodzi o mężczyznę :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

przecież 185 to z*******y wzrost, co ty chłopie kminisz ;_; 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...