Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć dziewczyne?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo

Jak miec dziewczyne ,ale taka w realnym swiecie nie w metinie czy minecrafcie ?

pomoze ktos?

Opublikowano

no ,ale jak ,co wyjde do 1 lepszej takie 10/10 loszki i co ja mam mowic ?

Opublikowano

Ja p******e, czemu ty jeszcze nie masz perma za c*****y trolling?

@down

Tak to mów do swoich kolegów dziecko, jeśli w ogóle takowych posiadasz, a nie do mnie.

Opublikowano

Po pierwsze nie siedz przed kompem po drugie dziewczyna za twoj troling by ci liscia dala i pa pa.
Zagadaj na fejsie czy cos,

Opublikowano

duzo przed kompem nie siedze,pomoze ktos cos konkretniej czy dalej bede otrzymywał odpowiedzi typu wyjdz na dwór,sprzed kompa..

Opublikowano

no ,ale jak ,co wyjde do 1 lepszej takie 10/10 loszki i co ja mam mowic ?

Może zacznij od przywitania się.

Opublikowano

Widzę, że kolega ma problem z wyjściem na dwór i zagadaniem. Polecam jakieś portale dla singli szukających partnera/ki. Szukaj co w hobby też ma komputer, zamieszkaj z nią, grajcie obok siebie, co wygraną się całujcie i dziewczyna jak ideał :D

Nie no tak serio... nigdy nie stawiaj na nowo poznaną. Poznaj, potem rób sobie nadzieje.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Idź do jakiegoś klubu.Chcesz wyrwać dziewczynę??Jeżeli nie jesteś oblechem  to dasz radę+ ubierz się dobrze+ perfumy i jazda no i troche wygadany musisz być.

Takie to k***a trudne ?

Polecam kupić od razu gumki przed wyjściem bo się nieźle wkurwisz jak dziewczyna będzie chciała a Ty ich nie będziesz mieć, a bez to tak troche lipnie ;p

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Na miłość trzeba byc gotowym i dojrzałm według mnie, z tego ci tutaj widzę jest trochę inaczej z Tobą, no ale nie o tym temat. Wracając do tematu i zadanego w nim pytania to ja bym poczekała z tym. Miłość sama przyjdzie w niespodziewanym momencie, nie ma sensu na siłe kogoś szukać i wyrywać, by tylko z kimś być. Myślę, że warto tutaj myśleć z przyszłością, czy chcesz z daną dziewczyną być do końca życia etc, gdyż związek na tzw. 5 min jest niczego wart, a wtedy jedna ze stron będzie cierpieć, co często się zdarza. 

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Na miłość trzeba byc gotowym i dojrzałm według mnie, z tego ci tutaj widzę jest trochę inaczej z Tobą, no ale nie o tym temat. Wracając do tematu i zadanego w nim pytania to ja bym poczekała z tym. Miłość sama przyjdzie w niespodziewanym momencie, nie ma sensu na siłe kogoś szukać i wyrywać, by tylko z kimś być. Myślę, że warto tutaj myśleć z przyszłością, czy chcesz z daną dziewczyną być do końca życia etc, gdyż związek na tzw. 5 min jest niczego wart, a wtedy jedna ze stron będzie cierpieć, co często się zdarza. 

ziomek posłucha twojej rady i w zyciu nie znajdzie zadnej dziewczyny na 90%. czekac to sobie mozna na smierc, z cala reszta trzeba dzialac, zeby cos osiagnac. zacznij wychodzic do ludzi i sie jakos z nimi integrowac to na pewno poznasz ciekawe osoby, sprzed komputer poznasz co najwyzej jakaś szamanke.

Opublikowano

ziomek posłucha twojej rady i w zyciu nie znajdzie zadnej dziewczyny na 90%. czekac to sobie mozna na smierc, z cala reszta trzeba dzialac, zeby cos osiagnac. zacznij wychodzic do ludzi i sie jakos z nimi integrowac to na pewno poznasz ciekawe osoby, sprzed komputer poznasz co najwyzej jakaś szamanke.

Tylko jaki jest sens wyrywania kogoś na siłę by tylko kogoś mieć? Ja znalazłam kogoś przypadkowo i to wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem - poznać kogoś przypadkowo, poznać go i jak się poczuje to coś to wtedy się starać. Nie ma sensu na siłe kogoś wyrywać. Ale to tylko moja opinia i przypominam że autor chciał rady. Każdy to może widzieć inaczej, ja widzę to tak więc proszę niczego nie negować. ;)

­

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...