Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bungeecord Sloty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak kupie serwer bungeecord np. 20 slotow w Pukawka.pl i kupie tez serwer "bez limitu" polacze to i ustawie np. 60 slotow na serwerze z oferty "bez limitu" to maksymalnie na serwer "bez limitu" wejdzie 20 graczy czy tyle ile slotow ustawie w tym serwerze "bez limitu"? Bungeecord slots == "bez limitu" slots czy jak? Czy musze kupic tyle slotow do bungeecorda ile mam ustawione w ofercie "bez limitu". Ziomy za poprawne wytlumaczenie lajki leca z strumieniem :D.

Opublikowano

A to przypadkiem nie jest tak, że serwer bungeecord jest po prostu serwerem na który wchodzą gracze i z niego przechodzą na inne serwery?

Nie rozumiem bo napisałeś to bardzo skomplikowanym językiem xD

Opublikowano

@Biumrk ziomek no tak ba, ze to przerzucanie graczy na serwery. Ale zobacz, ze siec serwerow w bungeecord ma np. 1000/2000, czyli bungeecord ma 2000 slot? Jak chce zalozyc serwer przykladowo 100 slot i podlaczyc serwer do serwera bungeecord to musze kupic do bungeecord tez 100 slotow czy wystarczy np. 20?

@mine_master jak to jest w Pukawce?

Moze mi to wytlumaczy jakis dobry czlowiek :D? Lajkami sypie za dobre odpo.

Opublikowano

Serwer bungee jest jedynie lobby do wejścia na inne serwery, wydaje mi się, że liczba slotów bungee nie musi być równa slotom serwera do gry.

Opublikowano

Zeby miec serwer bungee musisz miec min. 3 serwery . Głowny serwer lobby i bungee . Bungee to jest tylko polaczenie serwerow . Jezeli masz 20 slotow bungee to na serwer wbije tylko 20 osob . Nawet jezeli masz na lobby i glownym serwerze ustawione na 1000 slotow .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...