Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy odpalaniu serwera

KretU95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy odpalam privka Ateron2 wyskakuje mi takie cos Cannot find DirectX 8.1. metin2 requires DirectX 8.1 or higher. please visit our metin2 website (jakas chinska strona)

mam directx11 wiec o co chodzi?

53289.png

Opublikowano

do innego foldera probowalem i nic, a skad mam wziac directx? bo jak pobralem z jakiejs strony (niby zaufanej) to jakies gowna mi sie zainstalowaly

53289.png

Opublikowano

W takim razie spróbuj tego co mówiłem - przeinstaluj client serwera w inny folder (dobrze też jeżeli na drugim dysku). Jeśli to Ci nie pomoże to nie wiem jak mogę Ci pomóc.

Opublikowano

dysk mam podzielony na jeden i plik stronicowania, a przeinstalować w inny folder już próbowałem, na pulpit i do program files x86, a obydwóch to samo

53289.png

Opublikowano

8.1 nie ma na windows 8....

Oj tam oj tam :D

Ponadto na windowsie 8.1 da się wszystko zainstalować, tylko mi nie mów że tak nie jest bo mogę udowodnić xD

A poproszę jeszcze syserr.txt :3

A weź proszę pobierz plik, którego dałem w załączniku i wklej go do klienta i odpal proszę.

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/f8b9cfab7fffbc8f98e41aa439d72921dc180634a1febca2a9d41a0df35d3472/analysis/

Skan nie pochodzi ode mnie, ktoś już go dawniej przeskanował ^^

Dałem go w .rar bo w .dll nie dało się wgrać, pisało że nie mam praw ;c

d3dx9_42.rar

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...