Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracz szuka klanu / Szeryf / 18+

brudney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na imię mam Sebastian mam 19 lat i nawiązując do tematu szukam na dłużej klanu do wspólnej gry, bo każdy wie, że aby zajść gdzieś wyżej w CS'ie trzeba grać drużynowo bo tutaj gra piątka i zgranie a nie pojedyncza jednostka. Według mnie to co osiągnąłem w tym momencie grając solo jako "ten jeden random" to maksimum. Teraz zaczynają się schodki gdzie bez zgranej piątki i taktyki mało co idzie zrobić.

Trochę mojego info związanego z Counter Strike:
- Obecna ranga: Distinguished Master Guardian (DMG czyli potocznie zwana Szeryfem)
- Ilość godzin przegranych: (1330h) 1100 + 226
- Ulubiona mapa: Mirage / Cache / Inferno / Overpass
- Znane smoke'i flashe: Mirage / Cache / Inferno
- Broń: Mainuję snajperki (AWP/Scout ćwiczę tym codziennie na różnych mapach jako trening przed gierką) AK-47 (Standard One Shot One Kill)
- Pozycja: Zależne od broni, snajper bądź zamykający (Osoba pilnująca danej pozycji do końca, pilnująca tyłów)
- Dostępność: Od poniedziałku do czwartku od rana do ok 19 (Praca w tygodniu zobowiązuje), piątek do niedzieli bez ograniczenia czasowego
- Sprawność PC oraz Internetu podczas gierki: FPS Stałe 200-300 nigdy poniżej / Internet 40-60 Pingu (Mój standard lecz bez żadnych lagów)

Trochę info o mnie oraz czego oczekuję:
- Jestem spokojną osobą lecz wymagającą od siebie oraz drużyny.
- Przyjmuję krytykę na klatę i wyciągam z niej oraz własnych błędów naukę.
- Oczekuję od klanu rangi podobnej do mojej gdyż nie oszukujmy się dobrze rozumiem, że każdy kiedyś zaczynał w CS'a lecz tutaj nie czas na raczkowanie lecz na szlifowanie znanych już umiejętności i rozwijanie ich w wyższym kierunku.
- Na pewno przydał by się jakiś TS aczkolwiek posiadam swój prywatny więc nie będzie problemu z komunikacją.
- Nawiązując do komunikacji mam nadzieję, że posiadanie mikrofonu jest niezbędne.
- Nie oczekuję tego ale fajnie było by czasem zagrać jakiegoś Faceita czy inną ligę aby się sprawdzić na tle innych teamów.

Kontakt:
- GG: 54647986
- Steam: http://steamcommunity.com/id/Brudneey/

Jeśli ktoś dotarłeś tutaj, do samego końca to brawo, a jeśli jesteś zainteresowany takim graczem jak ja to czekam na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...