Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. cheatowania

Fokus243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio pobrałem sobie randomowe wh.Nie testowałem go jeszcze,ponieważ mam tylko 1 konto z csgo.

I do was 2 pytania:

1. Mogę dostać VAC za cheatowanie na botach?

2. Mogę dostać VAC za cheatowanie na serwerach społeczności?

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

System VAC na ten moment jest tak zabezpieczony, że nawet za gre na botach możesz otrzymać VACB. Pomijając fakt nad serwerami SP które są zabezpieczone systemem VAC (nieliczne) tam też możesz zarobić. + Jeżeli grasz na czitach i gra zostatnie odpalona. Pliki które zostały uruchomione zostają tak jakby podane do Valve więc ich system działa tak "Co zostatnie zobaczone już się nie odzobaczy" Więc Jeżeli grałeś na czitach po czym je usuniesz, a valve znajdzie taki czit i stworzy na niego blokady dostajesz z automatu VAC'a 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał Steam w trybie offline, to na botach możesz, ale zanim włączysz steama w trybie online musisz usunąć wszystkie pliki CS:GO. Oczywiście jeżeli chcesz mieć 100% pewność, że bana nie dostaniesz. Druga opcja - płacisz ziomkowi za haxy i grasz dopóki overwatch cie nie dojedzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...