Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko czy ktoś mógł by mi odpowiedzieć na kilka pytań mianowicie:

1.czy można zrobić tak aby po uruchomieniu scrypta działał w tle tzn. otworzę 2 przeglądarki żeby w jednej działał skrypt a w drugiej ja mógłbym robić coś innego?

2. bo próbowałem ale nie wychodzi mi a czasu mam tylko żeby posta napisać wysłać jak albo gotowego skrypta żeby klikał mi w jedno miejsce (właśnie w tle w drugiej przeglądarce) :D

jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę ale proszę o szybką odp. + dla osoby która mi najlepiej pomoże :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

musisz jeszcze okreslic co ma klikac... obrazek? link? Wtedy moze powiem Ci jak to zrobic ;p

Opublikowano

uruchamiam już 1 makro i ono działa i chciałbym żeby poniewaz potrzeba jesszcze klikania 1 guzika a to makro które działa nie do tego jest to potrzebuje zeby go klikał :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

jest to jakby przycisk nie na stronie tylko w przeglądarce. tylko zależy mi na tym czy to by działało w tle tzn. żebym mógł to włączyć i przeglądać np. w drugiej przeglądarce coś innego ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

super o to mi chodziło tzn. przynajmniej tak jak jest napisane w opisie :D ale skrypt umiem skopiować itp. ale nie umiem go przerobić akurat pod to co chce zrobić ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

to nawet nie jest skrypt do użycia tylko do obsługi klawiszy w skrypcie !

skoro nie potrafisz sam pisać nie licz ze ktoś ci napisze nie wiedząca o co chodzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a jest możliwość że ktoś może napisać :D??

napisze o co chodzi jak ktoś będzie chciał pomóc bo chodzi tylko o jeden klawisz w przegladarce firefox

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...