Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko spaść do brązu 5?

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobilem sobie drugie konto wbilem 30 lvl i mialem w planach przegrac 10 placementowych gier. I nic z tego nie wyszlo bo wygralem 4 a w kazdym meczu mialem staty po 3-30 czy cos w ten desen. NO stawalem na glowie zeby przegrac i sie nie dalo ni ch.uja. (i w tym miejscu mam beke z typow co nie umieja wygrywac gier w brazie)  ostatniecznie wygralem 4gry i 6 przegralem  i dalo mnie do SILVER 4. 
Jaka taktyka by szybko spasc do brazu 5? wie mze moge wychodzic z lobby ale wtedy bede mial kary czasowe.

Opublikowano

graj słabo jakbyś pochodził z tamtej ligii, za unskilled player nie ma nic, wystarczy to dobrze robić. Miej jakieś 30/40 farmy w 10 minucie jak pójdziesz na adc,mid,top, dawaj się w jakieś hooki trafiać itd... 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Taktyka by szybko spaść do b5 hmm niech pomyślę...może trzeba przegrywać gry? Naprawdę nie potrafisz?

Beka :3

Opublikowano

Spadanie do bronzu 5 jest dobre w przypadku naprawdę już niemożliwie słabego mmr. Ale skoro chcesz spaść, to nie pozostaje ci nic innego, jak tylko przegrywać.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Witam, zrobilem sobie drugie konto wbilem 30 lvl i mialem w planach przegrac 10 placementowych gier. I nic z tego nie wyszlo bo wygralem 4 a w kazdym meczu mialem staty po 3-30 czy cos w ten desen. NO stawalem na glowie zeby przegrac i sie nie dalo ni ch.uja. (i w tym miejscu mam beke z typow co nie umieja wygrywac gier w brazie)  ostatniecznie wygralem 4gry i 6 przegralem  i dalo mnie do SILVER 4. 

Jaka taktyka by szybko spasc do brazu 5? wie mze moge wychodzic z lobby ale wtedy bede mial kary czasowe.

Troluj tahm'em lub bardem :D Ew. nunu supp ze smitem i kradnij junglerowi buffy :P . Sam tak robiłem :D

Opublikowano

ghost+tp itemy na movement speed i lecisz na każdą linie feedujesz

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

ghost+tp itemy na movement speed i lecisz na każdą linie feedujesz

Nie

Troluj tahm'em lub bardem :D Ew. nunu supp ze smitem i kradnij junglerowi buffy :P . Sam tak robiłem :D

Nie

Trolluj gierki. Przegrywaj 

Nie

Te wszystkie wypowiedzi prowadzą tylko do perm bana, a nie do brązu 5. Teraz gdzie nawet za flame można dostać perma to za trollowanie tym bardziej. Poprostu graj na odwal się i powinieneś wbić do b5.

Opublikowano

Pickuj adc i jungle, bo tych roli nikt nie zastąpi i trolluj, feeduj, graj jak 1 LvL .

Opublikowano

I przez takich właśnie graczy mamy takie swiadectwo a nie inne ... trolować się wam zachciało a ci którzy starają się wygrać przegrasz im grę ..., gratulację umysłu ...

Opublikowano

Jeśli masz zamiar trollowac, dobrym sposobem oprócz feedowania będzie informowanie przeciwnego teamu o położeniu swojego Przykładowo piszesz "Our jungler will gank top" albo "My team doing baron".

Opublikowano

ta latwo wam powiedziec ide sobie takim teemo z teleportem. I np u nas na midzie jest swain a u nich ahri.  Dalem jej 7killi wiec miala 7-0 w 6minucie okolo. A ta zrobila z tego 7-5 i 15farmy w 20minucie i co ja mam kur.wa zrobic zeby to przegrac . Ja normalnie oddaje po 30+ killi a i tak wygrywam bo te ciecie nie potrafia tego wykorzystac

I przez takich właśnie graczy mamy takie swiadectwo a nie inne ... trolować się wam zachciało a ci którzy starają się wygrać przegrasz im grę ..., gratulację umysłu ...

no wlasnie problem w tym ze wygrywam

Opublikowano

Po prostu słabo graj i tyle.

I nic dziwnego że wygrywasz niektóre gry, ponieważ czasami team nas carruje i nawet 3vs5 można wygrać.

A co do porad, jak przegrywać to najlepsza bedzie jungla.

Robisz double buffa idziesz dive'ować mida lub bota i giniesz jeśli twój team pomoże ci z dive'ować to też prawdopodobnie zginie,

po całej akcji piszesz: "sorry, It was bad idea"

Przeciwny ADC z double buffem i 1+ killami powinien na lajcie wygrać bota, tak samo możesz robić kilka razy.

Za to nie możesz dostać reporta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...