Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria 1.3.0.3 serwer ;/

BartłomiejToga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem z serwerem. Zawsze odpalałem serwer i wszystko śmigało, aż do teraz gdy pojawiła się wersja 1.3.0.3. Tu też tworze serwer mogę na niego wejść i wszystko działa jak należy, ale gdy mój brat chce wejść - wpisuje ip, łączy się, to ma napis connecting to... Dodam, że grę mamy kupioną.
Szukałem w google o co chodzi, ale nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc.
Z góry dziękuje. :D

Opublikowano

Dodaj go do znajomych i niech on kliknie na ciebie na steamie ppm, potem kliknie dołącz do gry czy coś takiego i wejdzie na serwa.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Nie da się kliknąć tego "Dołącz do gry" dlaczego ? ;/

Hoster musi byc wczytany na swiecie. Jak z kumplem gralem to nie moglem do niego dolaczyc dopoki on nie zespawnil sie juz.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

a nie lepiej normalnie na Hamaku albo GR grać ?...

możliwe że musisz wyłączyć zaporę sys. win.

chcesz możesz spróbować...

- Wejdź w start

- Panel Sterowania

- System i zabezpieczenia

- Zapora systemu Win.

i wyłącz zaporę... potem niech sprawdzi czy może dołączyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...