Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Renewalowanie

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Można renewalować National Vesty lub te letnie postacie? Ophellia i ta druga? :D Bo mam 23 gear renewal i nie wiem, czy za te 5k nxów opłaca mi się brać to na 7 dni.

Opublikowano

za te 5k nx od nexona nic nie idzie kupić a nie można łączyć z tymi co się już ma, więc totalne gówno te kuponiki od nexona

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Bo kupon to kupon. Możesz kupić wszystko co kosztuje 5k lub mniej. Ja mam 5 kont i na każdym kupiłem itemki na 90D i sprzedałem za 30-40k GP także pójdzie na kluczyki. (: Można połączyć z NX'ami a nie z kuponami 50%. Np. masz 10k nxów a jest item za 14,400. To kupujesz tego itemka tylko wybierasz kupon i kasuje Ci kase z Twojego konta + kupon. Szkoda tylko, że ten kupon przepada cały nawet, jeżeli zostało trochę nxów.

Opublikowano

ta ale jak masz te 10 i dostajesz kupon 5 masz niby 15,i za te 15 nie kupisz tanich rzeczy za 5k nx bo porobili wyprzedaże tych tanich za nx specjalnie żeby ciężko było cokolwiek kupić

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Generalnie najbardziej opłaca się kupić pistol'a na perma (np. luger bo generalnie nie da się kupić nic innego), sell backnąć go za 34k gp, a jeśli na koncie nie kupowałeś nx'ów jeszcze to w shopie najlepiej kupić first spending package za 2.8k gp i z tego jest cqb+bp 30d co sie da selnąć za jakieś 56k gp. Można też jeśli ktoś ma 300nxów na kontach kupić 7x gear modification.

Ogólnie głupio nexon to zrobił z tym 5k bo wszystkie itemy prawie na wyprzedaży są wiec kupon permowaty na nie nie działa :D

Vesty myślę na pewno się da renewalować, a co do summer series ophelia/elle nie mam pojęcia.

@Sebaxxx20

no to o to chodzi, że kupujesz za kupon coś o największej wartości gp - sprzedajesz - giftasz. Ludzie tworzą dalej te nowe konta, albo już mają setki i tylko logują.. ja też mam z 10 kont :D

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngselweron Zaryzykowałem z Ophelią i da się. Teraz świece tyłkiem. xD No zrobili to dziwnie ale zauważ, że specjalnie też dali to jako coupon żeby ludzie specjalnie nie robili kont i nie wysyłali sobie rzeczy. Ja wczoraj zrobiłem sobie 8 kont z czego mam swoje jedno główne i 2 na których nabijałem sobie boot campa za logowanie. I z tych 10 kont mam jakieś 1 - 1,5 mln GP za które polecą klucze na moje główne konto. Także tak czy siak nie jest źle. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...