Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Prośba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zobaczyłem że zaczyna się spamić na forum typu niby hackami uprzedzam nie pobierajcie ich !! To są komendy w rejestrze ci pozmieniają że np nie będziesz miał praw admina nie będziesz mógł wejść na konto bo jakieś dziecko wymyśliło jak się bawić jakimś edytorem rejestru i zaczęła robić takie programy a później takie dziecko normalnym hackerom tak nazwę podsyła takie coś ja się domagam bana tym noobkom z 1 postem Jak takie coś wejdzie do rejestru to jest chyba tylko jedno rozwiązanie mianowicie reinstall systemu powoli zaczynam zastanawiać się czy nie przestać ufać tym ludziom mniej lub więcej niż 10 postów Wchodzisz na nasze forum myślisz o może już dzisiaj jakiś aimbot do CA wyszedł patrzysz o jest wchodzisz normalnie nie świadomy że to jakieś gówno wszystko ładnie był screen był scan odpalasz a tu nagle boom i po kompie czyli zmiany kodów w rejestrze itd. A scan nie wykrywa wirusa bo to są zmiany w rejestrze a nie wykradające hasła lub coś takiego. Przestrzegam przed pobieraniem hacków od ludzi co mają mniej niż 10 postów ... Ja już się spa żyłem na tym gównie i nie chcę powtórzyć tego lub żeby ktoś powtórzył to za mnie.

RdLc.jpg

Opublikowano

A ja proszę o czytanie postów pod hackiem!

Jak 5 osób ostrzega przed oszustem, a ty i tak ściągasz to już jest głupota, w każdym razie sprawdzajcie opinie przynajmniej przy nowych userach

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Właśnie Enzil dobrze gadasz powinno się chronić zwykłych ludzi przed takim czymś zwłaszcza rozpoczynających hackerów

RdLc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...