Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios vs Promt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie , mam zamiar pograć na Teriosie , ale podobno ma wyjść Promt2 . Czy opłaca się zaczynać ? Czy Promt2 przebije Teriosa? Co sądzicie , za każdą odp daje plusy+ :) 

sIbMQDw.png

Opublikowano

Promt2 to powinno zmienić nazwe na szajsmt2  właściciele przekładali start 5 x a po włączeniu serwera nie pograliśmy nawet 10 min  potem znowu maszyna została wyłączona w celu naprawienia i znowu oddano nam serwer w stanie nie nadającym się do gry ( nie można chodzić , zdjąć/założyć eq , niektórym w ogóle nie udało się wejść nawet do gry ) także ja nie polecam 

Terios natomiast mimo ostrych ddosów daje rade i myślę że dobrze będzie się trzymał 

Opublikowano

Bardziej Terios. Tak jak UP, mimo DDoSów jakoś się trzyma. Większość ludzi nie rozumie, że DDoSy nie jest czasami tak łatwo powstrzymać. Polecam Teriosa.

Opublikowano

To prawda. Na ProMT2 był na początku jakiś fame ale jak zazwyczaj to jest - kaszana z tego wyszła. 

Na Teriosie niby DDo'Sy również występowały w dużej ilości.. ale problemy te już ustąpiły, za to na Pro w tej kwestii też są skargi...

Zdecydowanie Terios.

Opublikowano

Aktualnie gram na Teriosie i mówiąc szczerze bardzo dobry serwer, masz wiele rzeczy do roboty np. exp i robienie dungów żeby mieć na ulepszenie EQ.

ProMT2 - no nim tylko możesz robić PvP i Wojnny Gildii nic innego ;)

Opublikowano

Jeżeli wolisz się pier*olić w eq, expienie i misje bierz Teriosa.

Jeśli wolisz stać w mieście, bić się z innymi i wymyślać dziwne rzeczy to czekaj na Pro, kiedyś w końcu ruszy.

Opublikowano

Nie polecam PROMT2. Tyle razy co on wstawał to jest głowa mała. Terios.pl na ten czas jest najlepszą ofertą.

Opublikowano

Jak wyjdzie Promt2 to Terios pójdzie w niepamieć. NA chwilę obecną nie wiem czy ma sens na nim grać... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie polecam PROMT2. Tyle razy co on wstawał to jest głowa mała. Terios.pl na ten czas jest najlepszą ofertą.

Przynajmniej wstawal w ogole :)

Jak wyjdzie Promt2 to Terios pójdzie w niepamieć. NA chwilę obecną nie wiem czy ma sens na nim grać...

Az takim optymista bym nie byl. Ludzia sa dziwni (zwlaszcza dzieciarnia grajaca w metina), w realnym zyciu nie robia nic pozytecznego (nie ucza sie bo im sie nie chceeeee), a potem szukaja serwera, na ktorym im wiecej trzeba robic tym jest fajniejszy (poniewaz je*ac logike :) ).

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym czekał na pro, bo na teriosie są takie problemy z logowaniem, że mi się odechciało grać jeszcze przed wejściem do gry.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym czekał na pro, bo na teriosie są takie problemy z logowaniem, że mi się odechciało grać jeszcze przed wejściem do gry.

Problemy z logowaniem ? Serwery 400-1k gimbów zazdro zżera to są DDoS'y :c. 

Serwer jest bardzo dobry nwm czego płaczesz? 

Opublikowano

Problemy z logowaniem ? Serwery 400-1k gimbów zazdro zżera to są DDoS'y :c.

Serwer jest bardzo dobry nwm czego płaczesz?

Kolejny wróżbita maciej, który widzi jak inni płaczą przez internet. O wielka wyrocznio, powiedz mi, czy dziś w nocy będzie ciemno?

Nie jestem w stanie ocenić czy serwer jest dobry bo po 5 minutowym logowaniu albo jest błąd, albo zatrzymuje się przy tworzeniu postaci. Może coś się zmieniło, sprawdzę jeszcze raz.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Polecam ProMt2 Zaufany team tak wiem problemy ze startem ale kto ich nie ma to nie sa roboty

Serwer ma za sobą tyle porażek, że od mówienia głowa boli. 

Terios.pl jest jak na razie najlepszą propozycją.

Opublikowano

A kiedy wyjdzie? I co to bedzie, jakas reaktywacja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...