Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG, w które warto zagrać teraz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 4 latach przerwy w grach chce się zająć czymś nowym. Moje ulubione gry kilka lat temu to: Metin2, Dekaron oraz Archlord. Znacie może jakąś grę podobną do nich o niezbyt dużych wymaganiach (na pewno nie Arche Age czy TERA)? Muszą być mounty, sterowanie za pomocą WSDA + myszka.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ja postanowiłem wrócić do C9 :D Nie wiem czy są tam mounty ale reszta jest całkiem fajna. Nie musisz mieć ekipy żeby solować dungeony ;d  Najlepsze to jest chyba non-target. Gra już swoje lata ma lecz są teraz wakacje to nowi gracze przybywają ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Ja postanowiłem wrócić do C9 :D Nie wiem czy są tam mounty ale reszta jest całkiem fajna. Nie musisz mieć ekipy żeby solować dungeony ;d  Najlepsze to jest chyba non-target. Gra już swoje lata ma lecz są teraz wakacje to nowi gracze przybywają ;d

Pamiętam jak wchodziło C9 i te inne non-targety typu Vindictus. To było coś hehe. C9 to troszkę nie moje klimaty, dobrze grywalna jest klasa archer tam?

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Pamiętam jak wchodziło C9 i te inne non-targety typu Vindictus. To było coś hehe. C9 to troszkę nie moje klimaty, dobrze grywalna jest klasa archer tam?

Jeżeli ogarniesz combosy to robi niezła miazgę (podejść się nie da) ;d Tutaj bardziej pvp zależy od umiejętności grania daną klasą oraz ekwipunku :D

IDcncno.png

Opublikowano

A co powiesz na Shaiya? Pamiętam jak dawno w to grałem, to nawet nawet.

Shaiya i Cabal 2 odpadają. W Shaiyę nie zdarzyło mi się pograć dłużej niż miesiąc, a Cabal pierwszy był nudny, więc do 2 się nie przymierzam. 

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Shaiya i Cabal 2 odpadają. W Shaiyę nie zdarzyło mi się pograć dłużej niż miesiąc, a Cabal pierwszy był nudny, więc do 2 się nie przymierzam. 

Cabal 2 się całkowicie różni od jedynki, więc śmiało możesz spróbować, chociaż i tak polecam przeczekać jakiś czas, bo na razie jest pełno bugów.

Opublikowano

Może w Guild Wars 2 nie ma mountów ale zapowiedziany jest dodatek który wygląda imponująco. Nie jestem pewny czy te gry, które wymieniam mają mounty i spełniają Twoje wymagania, ale obczaj

1. The Elder Scrolls Online
  2. Black Desert (jeszcze nie wyszedł ale niedługo beta)
  3. Cabal 2 (nie dawno wystarował)
  4. Albion Online (inne sterowanie niż Ty chcesz, ale gra jest boska <3 )
Opublikowano

Ten Alibion az sam mnie zaciekawił tylko to jest Panie k***a Płatne czy nie?

Spróboj Archlorda 2 ;d

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Ten Alibion az sam mnie zaciekawił tylko to jest Panie k***a Płatne czy nie?

Spróboj Archlorda 2 ;d

Płatne bo testy i cbt. Wychodzi pod koniec roku lub w 2k16 i ma być f2p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...