Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne że gracze mnie zabijają przez sciany?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram sobie np demolkę: i jak jestem terrorystą i plantuję bombę to jakis typek z daleka strzela przez sciany, i tak na kazdej mapie. Na mapie BANK wszedłem do W/C i mnie przez sciane zaczeli strzelać.

To jest bug czy ktos, kto ma cheaty?

Pozdrawiam ps: to nie jest tylko na tym trybie na turniejowym to samo np dust II tam gdzie z awp kampia strzelaja przez sciany.

76561198230710648.png

Opublikowano

Znaczy, że przez pewne obiekty przechodzą pociski.

A jak to da sie zrobic? Strzelasz na deske i przez sciane czy jak? Jest za to ban? Bo raz wczoraj wieczorem podszedlem do sciany i bokiem mi sie przez sciane udalo trafic troche

76561198230710648.png

Opublikowano

A jak to da sie zrobic? Strzelasz na deske i przez sciane czy jak? Jest za to ban? Bo raz wczoraj wieczorem podszedlem do sciany i bokiem mi sie przez sciane udalo trafic troche

Strzelając w niektóre ściany/przeszkody kule przebijają się na wylot i trafiają to co jest za nimi, czyli przeciwnika.

Opublikowano

Jak wejdziesz do WC na mapie BANK to cie widać zależy jak patrzysz w str. drzwi to widać twoją broń.

76561198115213832.png

Opublikowano

W duza czesc scian/desek itp mozna skanowac " strzelac w nie a kule przejda na wylot " nie dostaniesz za to bana na 100% no chyba ze lecisz na jakis cheatach np wh wiec pizgaj w sciany   :D Oczywiscie nie we wszystkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...