Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która wersja Minecrafta oraz kilka innych pytań

Hisagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Po jakimś czasie chciałem wrócić do grania właściwie budowania i może czasem wejścia w tryb survival.

Pytanie

Którą wersję polecacie?

Jaki launcher, czy da się go modować?

Coś żeby można było na non-premium widzieć skina znajomego?

Opublikowano

Co do skinów nie, każdy je widzi. Launcher polecam albo speedlauncher albo cristallauncher. Wersje, to 1.8, najnowsza, ale nie widzę budów w niej, a dużo ciekawych rzeczy takich pierdółek jak flagi, dobre jak budujesz zamek.

CristalLauncher pozwala na mody :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Mówię tu o non-premium w sensie skiny :\. Grywany byłby zapewne na lokalnym serwerze tylko

Nvm widzę Crystal jest zrobiony bardzo przejrzyście dzięki za podrzucenie tego ... teraz muszę poszukać jak się mody wgrywa samemu

@Czy da się dodać jakieś mody samemu wybrane czy nie bardzo..? Bo lista tych modów zawiera aż trzy pozycje :\ i nie ma żadnych na 1.8 :/

Opublikowano

Mówię tu o non-premium w sensie skiny :\. Grywany byłby zapewne na lokalnym serwerze tylko

Nvm widzę Crystal jest zrobiony bardzo przejrzyście dzięki za podrzucenie tego ... teraz muszę poszukać jak się mody wgrywa samemu

@Czy da się dodać jakieś mody samemu wybrane czy nie bardzo..? Bo lista tych modów zawiera aż trzy pozycje :\ i nie ma żadnych na 1.8 :/

Wiem, że mody da się wgrać na ten launcher, dawno nie grałem, ale kojarzę, że była notka dot. samodzielnego wgrywania na stronie producenta. Niestety ja nigdy z modami się nie bawiłem, więc mogę jedynie polecić znalezienie poradnika na stronie autora, bądź jakiegokolwiek innego, jednak wątpię by ktoś napisał na ten temat poradnik sam od siebie :)

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...