Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lubicie oglądać?

Vector

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, streamuje już od jakiegoś czasu i żeby urozmaicić swoje transmisje, kieruje do was pytanko:

Co najbardziej przyciąga waszą uwagę, co lubicie oglądać, czego nie :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. 

Opublikowano

Nie lubię oglądać sztucznych "dziękuję za followa" itd. bo wszyscy wiemy, że i tak streamer zapamiętuję tych najbardziej aktywnych.

Lubię gry "z widzami" czyli jakieś losowanie i wszystkich się zaprasza na ts'a i tam ogarnia się mixa czy tam jakaś liga.

Opublikowano

Nie lubię oglądać sztucznych "dziękuję za followa" itd. bo wszyscy wiemy, że i tak streamer zapamiętuję tych najbardziej aktywnych.

Lubię gry "z widzami" czyli jakieś losowanie i wszystkich się zaprasza na ts'a i tam ogarnia się mixa czy tam jakaś liga.

Wiesz co ja Ci powiem, że dla mnie to nie jest sztuczne bo jeśli ktoś mnie followuje to znaczy że mu się podoba i trochę mnie to motywuje do dalszego rozwoju. No w sumie ja lubie robić mix10 z widzami, tylko że jak czasem mam po te 20 osób nie wszyscy chcą grać, więc nie zawsze to wypala. A co myślicie o overwatchach?

Opublikowano

Wiesz co ja Ci powiem, że dla mnie to nie jest sztuczne bo jeśli ktoś mnie followuje to znaczy że mu się podoba i trochę mnie to motywuje do dalszego rozwoju. No w sumie ja lubie robić mix10 z widzami, tylko że jak czasem mam po te 20 osób nie wszyscy chcą grać, więc nie zawsze to wypala. A co myślicie o overwatchach?

Overwatche są nagrywane przez wielu ludzi, ale im więcej tym lepiej bo cheaterów mniej d;

A tak odnośnie tematu, to może HungerGames, JailBreak itp.?

893961446222509646083.png

Opublikowano

Overwatche są nagrywane przez wielu ludzi, ale im więcej tym lepiej bo cheaterów mniej d;

A tak odnośnie tematu, to może HungerGames, JailBreak itp.?

Oo podsunąłeś mi dobry pomysł, dziękuje :) może jeszcze jakieś surfy? (na poprawę movmentu).

A jeśli chodzi o faceity, cevo, mmy? :)

Opublikowano

Oo podsunąłeś mi dobry pomysł, dziękuje :) może jeszcze jakieś surfy? (na poprawę movmentu).

Mm'a to wolę sam pograć niż u kogoś oglądać. Ja właśnie takie ciekawe trybu bym pooglądał nawet takiego deathruna jakbyś ogarnął bh i mapki :p

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Nagrywanie faceitów, mm'ów itp. według mnie nie ma większego sensu bo wtedy bardziej się skupiasz na mówieniu do widza, zamiast skupiać się na graniu.

A surfy to jak najbardziej ;)

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nagrywanie faceitów, mm'ów itp. według mnie nie ma większego sensu bo wtedy bardziej się skupiasz na mówieniu do widza, zamiast skupiać się na graniu.

A surfy to jak najbardziej ;)

W sumie masz rację, bo jak gram to mi się mordą nie zamyka :D i czasem nie wiem czy to nie irytuje też ludzi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...