Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nfs offline z launherem

Michał.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie żeby mieć trzeba kliknac select Nfs i wybierasz plik Nfsw.exe

A drugie to musisz włączyć program "Powersheld" oraz wpisać komendy... Są one wypisane w readme readme_pl. .. punkt "mitmproxy"

76561198180869410.png
Opublikowano

Dobrze dzieki ale ja wpisuje te komendy i sie zaczyjana mi schody;) Bo jak klikam enter to mam czerwone ładujące się wpisy i nie wiem w czym zecz;(

A plik to ten utwożony z kopi tak? C:\ProgramData\Electronic Arts\Need for Speed World\Data  ?

A co powiecie na to ? Dlaczego tak sie dzieje?

Może dodam ze mam win7 32bity:)

Znajćcie jakiegoś dobrego informatyka;)

Bo ja nie mam pojecia:(

post-1396382-0-24262600-1436302278_thumb.jpg

Opublikowano

Zaaktualizowales PowerShelda do 3.0?

Masz Python 2.7.x?

Edit:

Pythona masz jak widzę... Ja tez mam podobny problem :/... Tylko ja mam win 8.1 i mam błąd 1 podczas kończenia instalacji mitmproxy :/

76561198180869410.png
Opublikowano

a jak go za aktualizować?  i tak mam już wgrałem pythona własnie tą wersje python-2.7.10

i jak czytałem na readme_pl musi być aktualizacja no to znalazłem pobrałem i zainstalowałem

Windows6.1-KB2506143-x86

Opublikowano

Kto wie co to wszystko znaczy? :)

pip : Exception:

At line:1 char:1
+ pip install mitmproxy
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo          : NotSpecified: (Exception::String) [], RemoteException
    + FullyQualifiedErrorId : NativeCommandError

Traceback (most recent call last):
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\basecommand.py", line 223, in main
    status = self.run(options, args)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\commands\install.py", line 280, in run
    requirement_set.prepare_files(finder)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\req\req_set.py", line 317, in prepare_files
    functools.partial(self._prepare_file, finder))
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\req\req_set.py", line 304, in _walk_req_to_install
    more_reqs = handler(req_to_install)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\req\req_set.py", line 439, in _prepare_file
    req_to_install.populate_link(finder, self.upgrade)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\req\req_install.py", line 244, in populate_link
    self.link = finder.find_requirement(self, upgrade)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\index.py", line 486, in find_requirement
    all_versions = self._find_all_versions(req.name)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\index.py", line 404, in _find_all_versions
    index_locations = self._get_index_urls_locations(project_name)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\index.py", line 378, in _get_index_urls_locations
    page = self._get_page(main_index_url)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\index.py", line 810, in _get_page
    return HTMLPage.get_page(link, session=self.session)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\index.py", line 920, in get_page
    "Cache-Control": "max-age=600",
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\sessions.py", line 477, in get
    return self.request('GET', url, **kwargs)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\download.py", line 373, in request
    return super(PipSession, self).request(method, url, *args, **kwargs)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\sessions.py", line 465, in request
    resp = self.send(prep, **send_kwargs)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\sessions.py", line 605, in send
    r.content
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\models.py", line 750, in content
    self._content = bytes().join(self.iter_content(CONTENT_CHUNK_SIZE)) or bytes()
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\models.py", line 673, in generate
    for chunk in self.raw.stream(chunk_size, decode_content=True):
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\packages\urllib3\response.py", line 307, in stream
    data = self.read(amt=amt, decode_content=decode_content)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\requests\packages\urllib3\response.py", line 243, in read
    data = self._fp.read(amt)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\cachecontrol\filewrapper.py", line 54, in read
    self.__callback(self.__buf.getvalue())
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\cachecontrol\controller.py", line 244, in cache_response
    self.serializer.dumps(request, response, body=body),
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\download.py", line 276, in set
    return super(SafeFileCache, self).set(*args, **kwargs)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\cachecontrol\caches\file_cache.py", line 99, in set
    with self.lock_class(name) as lock:
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\lockfile\mkdirlockfile.py", line 18, in __init__
    LockBase.__init__(self, path, threaded, timeout)
  File "C:\Python27\lib\site-packages\pip\_vendor\lockfile\__init__.py", line 189, in __init__
    hash(self.path)))
  File "C:\Python27\lib\ntpath.py", line 85, in join
    result_path = result_path + p_path
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xb3 in position 5: ordinal not in range(128)

Po tej komendzie pip install mitmproxy mam wszystko na czerwono ;(
Opublikowano

Gdzie tam zmienna systemowa. Na co to komu. Sam mam crackowany system i działa mi wszystko, tyle że ja posiadam starszą wersję serwera. Spróbuj uruchomić Powershell ISE jako administrator, i tam wpisać komendę: pip install mitmproxy

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Gdzie tam zmienna systemowa. Na co to komu. Sam mam crackowany system i działa mi wszystko, tyle że ja posiadam starszą wersję serwera. Spróbuj uruchomić Powershell ISE jako administrator, i tam wpisać komendę: pip install mitmproxy

Dla mnie pomogło dodać zmienną systemową na cmd

Opublikowano

Musisz ustawic zmienną systemową na system32

http://screenshooter.net/101737208/tiaemru

na ComSpec Mam tak

%SystemRoot%\system32\cmd.exe

A na linijce patch mam tak   ;)

C:\Python27\;C:\Python27\Scripts;C:\ProgramData\Oracle\Java\javapath;C:\Program Files\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Common Files\Acronis\SnapAPI\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static;%systemroot%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\ 

Co mam tu zmienic???

i znalazłem takie ustawienia mam tak samo zrobić?

i co mam znaleść co wpisać:P

1. Z menu „Start” wybrać pozycję „Komputer”.
  2. Z menu podręcznego wybrać pozycję „Właściwości systemu”.
  3. Wybrać „Zaawansowane ustawienia systemu” > karta „Zaawansowane”.
  4. Wybrać pozycję „Zmienne środowiskowe”. W obszarze „Zmienne systemowe” odszukać zmiennąPATH i kliknąć na niej.
  5. W oknie „Edytowanie” zmienić wartość zmiennej PATH, dodając do wartości zmiennej PATHlokalizację klasy. Jeśli zmienna PATH nie istnieje, nacisnąć przycisk „Dodaj nową zmienną”, w polu nazwy wpisać tekst PATH, a w polu wartości — ścieżkę dostępu do klasy.
  6. Otworzyć ponownie okno „Wiersz polecenia” i uruchomić kod java.
Opublikowano

No właśnie czyli na loadowanym systemie chodzi a mi nie :(

Pomózcie mi Prosze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...