Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby długo oczekiwany rework pirata?

En1CeKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo panie zapowiada się fajnie. A te beczki z E są niewidzialne ?

Beczki są widzialne i mogą być zniszczone przez GP i przeciwników. Przy zniszczeniu jednej z beczek wybuchają obie.

Coś się zmieniło w MF? Nie widzę żadnych zmian.

Opublikowano

Beczki są widzialne i mogą być zniszczone przez GP i przeciwników. Przy zniszczeniu jednej z beczek wybuchają obie.

Coś się zmieniło w MF? Nie widzę żadnych zmian.

pasywke wzmocnili (chyba), q buff i coś tam na W reszta chyba bez zmian

Opublikowano

pasywke wzmocnili (chyba), q buff i coś tam na W reszta chyba bez zmian

Skoro zadaje true dmg, to jasne, że wzmocnili :p W usuwa wszystkie cc z niego, więc także buff. Do tego jakieś ulepszenia ulta. Coś mi się zdaję, że pirat wróci na topa po tym reworku.

­

Opublikowano

@up, W GP od dawna usuwało wszelkie CC... jedynie usunęli cast time, zapewne też pobawili się numerkami. Ogółem zmiany dobre, lecz Beczułkę każdy może rozwalić, więc jeżeli nie będzie zadawać dużych obrażeń, wtedy mamy zastępcę Raise Morale, który i tak już był bezużyteczny.

Opublikowano

@up, W GP od dawna usuwało wszelkie CC... jedynie usunęli cast time, zapewne też pobawili się numerkami. Ogółem zmiany dobre, lecz Beczułkę każdy może rozwalić, więc jeżeli nie będzie zadawać dużych obrażeń, wtedy mamy zastępcę Raise Morale, który i tak już był bezużyteczny.

Fajnie bo biegniesz w i nie zatrzymuje cię... ,myślę że piracik jako tako ,może zostanie częściej pick'owany... ciekawe jak z tym ulepszeniem ult'i będzie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ogólnie fajnie, że coś z nim robią bo moim zdaniem jest to jedna z bardziej klimatycznych postaci w tej grze.

A ta zmiana w, że nie będziemy się zatrzymywać moim zdaniem jest to spory, spory buff ponieważ często gdy uciekaliśmy i chcieliśmy się uleczyć żeby nie umrzeć,

to musieliśmy podjąć decyzje użyć "w" i tym samym zwiększyć szanse przeciwników na złapanie nas, lub nie użyć i zwiększyć szanse na to że umrzemy :P.

Teraz tylko czekamy na rework poppy!!!

Opublikowano

Obawiam się trochę tych beczułek, no ale zobaczymy jak to będzie. W obecniej chwili za GP nie przepadam, jakiś czas temu myślałam o jego zwróceniu, jednak poczekam jeszcze do tych zmian. ;)­

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...