Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Podmiot

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem inteligentnie podyskutować z ludźmi w pogaduszkach, no niestety się nie da.
Wbiłem również na ts.mpcforum.pl porozmawiać z kolega, znowu się nie da.
Panie Macieju, trochę sprawiedliwości, skoro Landiago i Pimp mają swoje konta, czyż nie?

Pozdrawiam, Radi.

PS Za co poprzedni ban?

Opublikowano

Witam.

Chciałem inteligentnie podyskutować z ludźmi w pogaduszkach, no niestety się nie da.

Wbiłem również na ts.mpcforum.pl porozmawiać z kolega, znowu się nie da.

Panie Macieju, trochę sprawiedliwości, skoro Landiago i Pimp mają swoje konta, czyż nie?

Pozdrawiam, Radi.

Trzeba było o tym pomyśleć zanim zacząłeś zakładać dziesiątki kont do trollowania, obrażania papieża, itd.

Opublikowano

Trzeba było o tym pomyśleć zanim zacząłeś zakładać dziesiątki kont do trollowania, obrażania papieża, itd.

Poproszę link do tematu gdzie obrażałem papieża.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/user/1363825-cut4radi/

http://www.mpcforum.pl/user/1374845-radihakerrzycia/

http://www.mpcforum.pl/user/1374786-madkidradi/

I wiele innych, bo dalej poza 1 stronę kont nie chciało mi się szukać... Zatem nie dziw się, że jesteś traktowany jak dordo, bo sam na to zapracowałeś.

Akurat to nie moje konta.

Poza tym, czy zakładanie kont to obrażanie papieża? Anon pls.

Opublikowano

Akurat to nie moje konta.

Poza tym, czy zakładanie kont to obrażanie papieża? Anon pls.

A czy trollowanie to tylko obrażanie papieża? Robisz konta tylko po to by łamać regulamin, więc pls.

Opublikowano

A czy trollowanie to tylko obrażanie papieża? Robisz konta tylko po to by łamać regulamin, więc pls.

Wyraźnie poprosiłem o link do tematu gdzie obrażałem papieża, a Ty mi odesłałeś linki do moich profili. Spokojnie, ja wszystko mam w zakładkach, ale dziękuję za troskę.

Opublikowano

Wyraźnie poprosiłem o link do tematu gdzie obrażałem papieża, a Ty mi odesłałeś linki do moich profili. Spokojnie, ja wszystko mam w zakładkach, ale dziękuję za troskę.

Pytasz się o obrażanie papieża, ale ban został nałożony w związku z tym, że jest to kolejne konto osoby nagminnie łamiącej regulamin oraz tworzącej kolejne konta do tego celu.

Kolejne z wielu konto forumowego trolla.

Opublikowano

Pytasz się o obrażanie papieża, ale ban został nałożony w związku z tym, że jest to kolejne konto osoby nagminnie łamiącej regulamin oraz tworzącej kolejne konta do tego celu.

No to poproszę post na koncie @Podmiot gdzie złamałem regulamin w takim razie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...