Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nóż motylkowy - "zacina się"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem sobie ostatnio noz motylkowy ale jest pewien problem po 2 dniach bawienia sie nim nadal ciezko chodzi/zacina sie, probowalem go rozruszac w tych miejscach ale nadal sie zacina. Wie ktos co zrobic?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze to być wada ktora została po produkcji .. ta strona bardzo dobre opinie ma, lecz ja ostatnio kupiłem tam nozyk Elite Force i był bardzo tempy + na końcu ostrza nie jest wyslifowany, ma około 1mm grubości . ( nie na szpicu tylko jak sie konczy rączka )  troche szkoda bo włozylem troche kasy ( mniej niż ty ) a ma troche wad ....

Opublikowano

@shakalagupagu Tak wiem ze da sie naostrzyć osttrze . lecz jak kupuje nietani noż to powinien być przynajmniej naostrzony -.- Nieraz noze za 10zł są ostrzejsze od nowości niż ten był -.-

Opublikowano

Naoliw go i rozruszaj, i ponownie naoliw, rozruszaj, powinien chodzić po paru takich razach dobrze :)­

vTfKZks.gif

WszystkieMojePostySąPokryteMoimiPrawamiAutorskimi © COPYRIGHT 2015 KYZZEK

Opublikowano

Jako posiadacz kilku noży od ładnych paru lat. Jeżeli śruby są za mocno dokręcone to je poluzuj. Jeżeli chcesz smarować nóż to żadnym rzepakowym z kuchni tylko Ballistol, który bardzo ładnie wchodzi w środek i dobrze działa. Jest jeszcze opcja, że to wada produkcyjna jak pisali koledzy wyżej lub nóż jest po prostu uszkodzony po zabawie (+ możliwe syfy).

>B.

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...