Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Rengar

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Który skin jest najlepszy ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Posiadam oba, więc się wypowiem :D 

Jeśli lubisz skiny klimatyczne, z dobrym modelem i klimatem, weź headhunter. Zmienione animacje na żółte ładnie wyglądają. Night hunter zmienia ciekawiej animacje (imo) + zmienia kolor ekranu przy ultowaniu (zamiast czerwonego jest niebieski), oraz bardziej efektywne przejście w niewidzialność. Do tego ten skin posiada świetny art. Ja osobiście wolę Night Hunter.

­

Opublikowano

Zdecydowanie nocny łowca­ - świetny art, fajnie w grze wygląda i ładne animacje. 

Posiadam oba, więc się wypowiem :D 

Jeśli lubisz skiny klimatyczne, z dobrym modelem i klimatem, weź headhunter. Zmienione animacje na żółte ładnie wyglądają. Night hunter zmienia ciekawiej animacje (imo) + zmienia kolor ekranu przy ultowaniu (zamiast czerwonego jest niebieski), oraz bardziej efektywne przejście w niewidzialność. Do tego ten skin posiada świetny art. Ja osobiście wolę Night Hunter.

­

Wie ktoś może z was kiedy ostatnio był na wyprzedaży Skin Night Hunter ? bo nie wiem czy kupic go teraz za 1k rp czy poczekac na promocję

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Wie ktoś może z was kiedy ostatnio był na wyprzedaży Skin Night Hunter ? bo nie wiem czy kupic go teraz za 1k rp czy poczekac na promocję

Był bodajże w zeszłym tygodniu, więc prędko go nie będzie.

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście polecam night huntera lubię takie mroczne skiny poprostu ten splash jest genialny

Zaznacze że to opinia subiektywna przed zakupem należy się poważnie zastanowic

Tak dodam że nie ogarniam po co prosić tu o wybór skinów czy tak trudno z googlowac

Np.

Rengar night hunter in game?

Gmyru---1.png

Opublikowano

Night Hunter Rengar, świetny art, jest taki mroczny, zmieniona animacja umiejętności.

Headhunter przypomina Predatora, więc w sumie pasuje do Rengara, ale osobiście mi się nie podoba wygląd postaci w grze oraz splash art.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...