Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Tgxllwa.png

Witam

Jeżeli przeglądasz ten temat szukasz zapewne technika który pomoże ci stworzyć serwer mt2.

Trafiłeś na dobry temat. Coś o mnie ? Na imię mam Sławek ( znany dawniej pod nickiem L E N Y ). Mam 19 lat. Pochodzę z Rypina położonego w województwie kujawsko-pomorskim. Serwerami metina zajmuję się jakoś od 3/4 lat. Przez ten czas trochę się nauczyłem i mogę wykorzystać moją wiedzę na twoim serwerze.

Zaletami które możecie we mnie ujrzeć to kontakt / aktywność.

Dużo czasu spędzam na GG więc nie ma problemu aby dogadać się w sprawie współpracy.

Jakiego serwera szukam ?

interesują mnie przede wszystkim serwery Medium ewentualnie Hard/Medium : >.

Podejmuję się również pracy przy serwerach Easy jeżeli nie będę miał ofert z takiego typu serwera, który mnie zadowala. Po prostu potrzebuje pracy bo strasznie się nudzę a przy okazji przydała by się jakieś PLN.

Serwery które tworzyłem bądź byłem na nich technikiem: Norystt.pl (technik), Sevor.pl (Założyciel Serwera,technik), Elergos.pl (Założyciel,technik,chwilowo prace wstrzymane), Aravil.pl (Założyciel,technik) i masa serwerów hamachi sprzed 3 lat którymi się zajmowałem zaczynając moją przygodę z serwerami mt2. Początki bywały trudne. Dużo nauki ale wydaje mi się że to wszystko opłaciło mi się bo teraz sam mogę stworzyć serwer.

JBYwUlQ.png

-Edycja/stworzenie plików serwerowych

-Pełna opieka nad serwerem
-Spora ilość wolnego czasu - Wakacje + Ukończenie Szkoły
-Dodawanie broni/zbroi do serwera jak i clienta
-Dodawanie map/mobów do serwera jak i clienta - Tworzenie Map !
-Edytowanie rat serwera
-Edytowanie questów (nie piszę własnych)
-Edycja Dropu
-Edycja/Dodawanie dungeonów (WW,WO-Wieża orków,KATAKUMBY itd.)
-Edytowanie bonusów 1-5
-Edytowanie DMG
-System Ulepszeń
-Edytowanie map (Dodawanie/Usuwanie obiektów)
-Dodanie/Edycja Wierzchowców/Petów
-Dodawanie nowych itemów + funkcji które ma pełnić
-Dodawanie różnych systemów: S.Zabójstw,S,Krwi,S.Skrzyni itd.
-Edytowanie clienta (Nie wykonuję grafiki)

-Posiadam Modele broni,zbroi,map,npc,wierzchowców, które rzadko kiedy spotykane są na innych serwerach, więc możemy to wykorzystać.

iRHG6sv.png

-Maszyny do prac na serwerze (Dedyk,VPS)

*Nie pracuję już na hamakach

-Zaufania do mojej osoby czyli chcę pełny dostęp do serwera:SSH,MYSQL,FTP

-Konkretnego planu na serwer

-Ogarniętej administracji

-Rangi w grze oraz na forum

-Nie wyobrażam sobie tego że pliki które wykonam wylądują na MPC bądź będą sprzedawane.

FT8fKar.png

-PW

-GG:48501874

2YX6eTo.png

Opublikowano

Bardzo ładnie napisane. Polecam serdecznie, lecz dla mnie za mało umiesz, nie skorzystam z twoich usług :) Chodź są takie serwery które szukają właśnie takich osób ;)

Życzę Ci powodzenia ;)

Ps 

Zamiast Robić Serwery To Byś Się Nad Jezioro Wybrał  :P

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Bardzo ładnie napisane. Polecam serdecznie, lecz dla mnie za mało umiesz, nie skorzystam z twoich usług :) Chodź są takie serwery które szukają właśnie takich osób ;)

Życzę Ci powodzenia ;)

Ps 

Zamiast Robić Serwery To Byś Się Nad Jezioro Wybrał  :P

Dz. nie mieliśmy okazji razem współpracować więc możesz powiedzieć że mało umiem :) Co do wypadu nad jezioro to już byłem i starczy :D Pogoda koszmarna w sensie za gorąco, wole siedzieć w domciu, sączyć browarka i pracować przy serwerze a później mi się to opłaci :> Pozdro ;)

2YX6eTo.png

Opublikowano

Witam !

Jak u Ciebie wygląda praca z Source ?

Czy do rozpoczęcia pracy nie są Ci potrzebne sety po 500 zł i pakery po 150 zł ? 
Czy moje pomysły w serwer będą brane pod uwagę ?

Pytam dlatego, że trafiłem na jedno gówno które zapamiętam do końca swojego życia.

cooltext1_wrhasrw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...