Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie.

Poszukuję działającego skryptu do nowego BoL-a 5.12, który automatycznie zabija za nas miniony,

gdy możemy je dobić na LastHita.

Mam dość spory problem z czasem reakcji, więc farmienie to dla mnie istny koszmar.

Proszę o informację, czy taki skrypt w ogóle istnieje, a jeśli tak,

to nie obrażę się za podesłanie linka w odpowiedzi. :)

@Edit

(W najbliższym czasie podam tutaj wszystkie linki do programów dobijających :) )

KIbanner.jpg

Opublikowano

Free, ale w razie potrzeby - załatwi się i cracked.

@Edit

Okej, chyba nie ogarnąłem. Pytałeś o BoL-a czy o skrypt? ^^'

KIbanner.jpg

Opublikowano

Zupełne auto. Gdy mam w pobliżu miniona, którego mogę dobić, skrypcik dobija go za mnie (wersja "na leniwca" :P).­

KIbanner.jpg

Opublikowano

@Marcoly Sam skrypt SxOrbWalk dobija nam automatycznie miniony?­  :O 

Miałem go zainstalowanego i nic takiego nie zaobserwowałem...

Bo nie ma czegoś takiego jak ty sobie to wyobrażasz ? Jest TEAMFIGHT, a obok idzie fala minionów i co ? Ty bijesz miniony, a reszta walczy ? OMG F**k Logic jest tylko pod dedykowany przycisk ... Bez przesady nie musisz klikać cały czas tego przycisku tylko wystarczy, że będziesz go cały czas trzymał i tyle ...

­

Opublikowano

@James Rodríguez Proszę się nie wysławiać, zadałem pytanie i prośbę o taki, a nie inny skrypt, a to, jak go użyję, już nie powinno nikogo interesować.  :P 

Jeżeli - ja sam stwierdziłeś - nie ma takiego skryptu, który działa cały czas, to proszę o taki, który robi wcześniej omówioną czynność, podczas przyciskania zbindowanego buttona.  ;) 

KIbanner.jpg

Opublikowano

@James Rodríguez Proszę się nie wysławiać, zadałem pytanie i prośbę o taki, a nie inny skrypt, a to, jak go użyję, już nie powinno nikogo interesować.  :P 

Jeżeli - ja sam stwierdziłeś - nie ma takiego skryptu, który działa cały czas, to proszę o taki, który robi wcześniej omówioną czynność, podczas przyciskania zbindowanego buttona.  ;) 

MMA , SAC : Reborn, SAC - Revamped, SxOrbWalk :D

Korzystałem z każdego i jak na razie dla mnie najlepszy jest SAC : Reborn jak znajdziesz CRACKEDA to działa również na FREE BoL'u.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...