Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tym dropem?

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze pytanie, jak jest na serwach społeczności? Dropi tam coś w ogóle? Grałem na nich trochę i nic. Mam pecha czy co, nie wiem.
A drugie pytanie jak to jest na tych oficjalnych? Słyszałem że 3 skiny + 3 skrzynie tygodniowo dropią. Gram od około miesiąca, mam 30h przegranych i dropią mi same skrzynie. Jak to w końcu jest?

Opublikowano

na serverach moze poleciec, to zalezy od tego czy server ma ustawiony drop itemkow, mi nigdy jeszcze skin nie polecial nie liczac tego wbicia levla, a mam przegrane ~210h, nie licz ze z tego dropu poleci ci cos fajnego.­

Opublikowano

gram w csa juz ponad 1k h i droply mi tylko 2 skiny i to warte po 5centów i z tego co ja zauważyłem to za wbicie lvla nie dostaje się skinów bo  mam maxymalny i jakoś ani razu za wbicie nie dostalem skina czy skrzynki

Opublikowano

gram w csa juz ponad 1k h i droply mi tylko 2 skiny i to warte po 5centów i z tego co ja zauważyłem to za wbicie lvla nie dostaje się skinów bo  mam maxymalny i jakoś ani razu za wbicie nie dostalem skina czy skrzynki

Maxymalnego lvl nie masz to po pierwsze. Po drugie za wbicie lvl dostaje się skina z tym, że 1skin na tydzień, możesz wbić i 10lvli w ciągu tygodnia ale skin dostaniesz 1.

Restet tygodnia jest w środę wcześnie rano.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...