Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds problem - usuwanie gildii/wygasanie i problem z ram

Gutek2205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z pluginem FunnyGuilds bo gdy ktoś usuwa z graczy gildie lub jakaś gildia wygaśnie to w konsoli wyskakuje mi taka wiadomość:

[08:49:24] [server thread/WARN]: [FunnyGuilds] Task #1209065 for FunnyGuilds v3.9.9 Cleaned generated an exception
java.lang.NullPointerException
at net.dzikoysk.funnyguilds.basic.util.GuildUtils$1.run(GuildUtils.java:38) ~[?:?]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:53) ~[mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:345) [mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:587) [mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:250) [mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:545) [mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:457) [mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [mc.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]

I mam problem z ramem bo na moim serwie siedzi po 16 15 osób a zrzera mi 20 gb ramu o to moje pluginy: 

- AntyBot
- AuthMe
- AutoMessae
- AZRank
- ClearChat
- ClearLag
- ColoredSigns
- CombatLog
- Essentials
- FunnyGuilds
- OtherDrops
- PermissionsEx
- PluginMetrics
- ProtocolLib (nie wiem do czego to xD)
- Rlb 
- ShopKeepers
- Skript
- TimTheEnchanter
- UltimateCobbleX
- UniqueMOTD
- UnkownMessage
- Upadter 
- VanishNoPacket
- WorldEdit i WorldGuard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...