Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AdSense,Partner zarobki o co kmn? Youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z zaróbków AdSense trzeba się rozliczać, napisałem do jednego youtubera jak to się robi,co ile itd ( youtuber znany 500+tyś subskrybcji) odpisał mi, że ma partnera który zabiera ileś tam % + vat i to tyle, czy czasami AdSense nie jest partnerem? nwm. mogę się mylić, jeżeli nie jest to gdzie mogę takiego partnera sobie do kanalu "przyczepić?" - włączyć.

I czy trzeba mieć jakąś określoną ilość subskrybcji czy można mieć 0 sub. i sobie go załatwić? z góry dzięki za odb. za konkrety posypią się lajki. ( może nawet więcej niż 1)

Opublikowano

Zależy od umowy, akurat od Google AdSense trzeba odprowadzać podatek.

Opublikowano

Zależy od umowy, akurat od Google AdSense trzeba odprowadzać podatek.

A jeżeli mam włączoną monetyzację lecz adsense nie to te pieniądze które zarobiłęm ( na dzień dzisiejszy 203 dolary ) to z tego również muszę się rozliczyć?

Opublikowano

A jeżeli mam włączoną monetyzację lecz adsense nie to te pieniądze które zarobiłęm ( na dzień dzisiejszy 203 dolary ) to z tego również muszę się rozliczyć?

Bez połączenia youtube z adsense i tak nie będziesz w stanie ich wypłacić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...