Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać jeszcze?

Aydeeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem sie spytać czy opłaca sie grac w drakensanga a jesli tak to ile mi zajmie wbicie 45 poziomu od 17 poziomu? :D

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

no z kilka miechów jak nic po za tym jeszcze chyba w wakacje ujrzymy rozszerzenie do 50 lv ;)

Opublikowano

Opłaca się. Graczy bardzo dużo... a poza tym co chwile jest jakiś event lub nowość... więc nawet nie ma okazji by się nudzić.  : D

3-4 miechy normalna grą zajmnie ci wbicie 45 lvl xD

Opublikowano

dodatkowo wlaśnie dzis mieli [ problemy ] dac update na testowy z nowym drzewem umiejetnosci jak na ta chwile co 5 lvli ma sie mozliwosc dania albo w prawo albo w lewo jednego bonusa tak teraz co 5 lvli beda skile w kolejnosci i do wyboru jeden bonus z 3. czyli na 5 lvlu bedzie do pocisku na 10 do kuli na 15 do pocisku i tak dalej i tak dalej. ten system sprawi wkoncu balans jako tako miedzy postaciami oraz różnorodność jeżeli chodzi o przydatność danych skili bardzo fajnie wymyślone to, na dniach maja też dać na testowy lor'tac czyli 50lvl wraz z mapami wiec bedzie co testować oraz bedzie sie działo.

co do samej gry najlepsza gra F2P bez P2W na przeglądarke, jezeli chcesz pograć masz jakieś pytania zapraszam na forum gry [ polskie wybieraj oczywiscie ] ew pisz do mnie tutaj na PW chetnie odpisze co i jak.

Z góry powiem jednak ze jeżeli nie lubisz ostrego grindu to nie jest gra dla ciebie tutaj grind grind grind i jeszcze raz grind czy to expa,itemkow,item questow, bossy moze nie maja jakis wymagajacych taktyk aczkolwiek i tak jest bardzo przyjemnie.

76561198013232167.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra dość dużo ludzi, ale na pewnym etapie będziesz musiał wydać trochę hajsu w itemshopie żeby jakoś utrzymać postać.

Opublikowano

Gra dość dużo ludzi, ale na pewnym etapie będziesz musiał wydać trochę hajsu w itemshopie żeby jakoś utrzymać postać.

Gra dość dużo ludzi to może dość zbyt radykalne słowo. Niedawno wszedłem na pare minut na serwer, jest tam wystarczająca ilość ludzi, aby można było fajnie z kimś zagrać. Jeśli liczysz na jakieś tłumy ludzi w stylu dawnego Mu albo Metina, to raczej nie.

Jeśli sie postarasz 45lv w 2 miesiace jest osiagalny ew. 3

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze w tą gre ?

Jak dla mnie to gra tam dużo ludzi, szczególnie w "godzinach szczytu". Ja problemu z pt/bractwem, ani z rywalizacją nigdy nie mam : )

Opublikowano

Mam pytanie.   Dluższy czas temu, pewnie z rok jak nie więcej grałem w DS i nie było problemu z wchodzeniem przez przeglądarkę. Ostatnio próbowałem wejść i... nie mogę. Czy gra jest teraz dostępna tylko po pobraniu patchera?

Opublikowano

Mam pytanie.   Dluższy czas temu, pewnie z rok jak nie więcej grałem w DS i nie było problemu z wchodzeniem przez przeglądarkę. Ostatnio próbowałem wejść i... nie mogę. Czy gra jest teraz dostępna tylko po pobraniu patchera?

Nie.

Ja mogę bez problemu wejść.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

zaktualizuj jave... jeżeli to nie pomoze to szukaj pomocy w pt lub na forum owej gry

Opublikowano

ehhh bo google chrome ma w pupie jave i juz ta wtyczka nie dziala tak jak powinna wiec trzeba się nakombinować by wejsc przez chroma do gier niektórych, wiec albo pobierasz klienta albo inna przeglądarka [ lecz pamiętaj że najprawdopodobniej czeka to wszystkie przeglądarki w przeciagu nawet roku ]

Co do ludności jest sporo zwłaszcza 10-30 a na 45lvl jeszcze wiecej, teraz da się odczuć spadek bo wszyscy graja na PTS by ogarnąć dodatek wiec na 30-45 mozna lekko odczuć spadek ludzi jednak i tak możesz ciągle chodzić z full party po lochach a obok i tak będzie z 10 innych takich grupek, więc można śmiało powiedzieć że gra duża ilość graczy.

Co do tego że trzeba wydać hajs w item shop by coś osiągnąć to ja śmieje się wam w twarz mam 3 postacie na 45lvl robie teraz 4 na wszystkich mam plecak praktycznie na maxa zrobiony wiedza na maxa, na 2 postaciach mam tylko sensowne sety itemków bo tylko na nich się skupiam reszta ma zwykłe legendy, i tylko na magu mam jako tako ładne kamyczki reszta średniawo, jednak to przez to że wymaga to sporo czasu a staram się grać wszystkimi postaciami na raz bo sprawia mi to radoche a gra jest tego warta by podejść do niej z innej strony, i sorka ale nie wydalem na to ani zlotowki a gram moze od 2 lat z przerwami i nie po 10 godzin dziennie, wiec dla chcącego nic trudnego a wy i tak będziecie gadać że gra P2W.

Dodam jeszcze że jeżeli chodzi o patche to gra się rozwija i będzie rozwijana jeszcze przez bardzo długo, teraz wchodzi 50lvl z nowymi skilami co mnie cieszy bo dla mnie było już monotonne patrzeć ciągle na te same buildy u wszystkich teraz się to troszke zmieni a to że "prosy" marudzą że grali tyle by osiągnąć pare rzeczy a teraz nowi dostaną to za friko mnie osobiście nawet cieszy i ich nie rozumiem mimo iż w 80% oddalem się tej grze bardziej niż oni ^^ więc teraz dojdzie 50lvl a już zapowiedzieli nowe miedzyświaty oraz alchemie która ma zrewolucjonizować ulepszanie itemków zobaczymy co z tego wyjdzie i czekam na to mocno ^^

Ogólnie to jeżeli lubisz grind GRAJ.

76561198013232167.png

Opublikowano

Można grać na google chrome https://support.google.com/chrome/answer/6213033?hl=pl

Co do tego że trzeba wydać hajs w item shop by coś osiągnąć to ja śmieje się wam w twarz mam 3 postacie na 45lvl 

3 postacie na 45 super... ciekawe ile jesteś w stanie zrobić taką darmową postacią? na pvp jak i na pve również pewnie moby co najwyżej "smyrasz" a na pvp jesteś na przysłowiowego "hita" ,gram w tą gre troche i z reguły jak ktoś robi kilka postaci to wszystkie są słabe.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...