Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na NA

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę zagrać na serwerach NA jeśli posiadam europejskiego launchera? Ogólnie chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę zacząć na amerykańskich serwerach. Jest jakiś poradnik lub coś w tym stylu? 

Opublikowano

Nie nie możesz. NA ma swojego osobnego Clienta. Musisz pobrać od nowa launchera i cała Tere. I proszę link do str głównej Tery NA http://tera.enmasse.com/    Poradnika raczej nie trzeba pobierasz launchera, pobierasz instalujesz i tyle. Tak samo jak na EU tylko launcher trochę inaczej wygląd.a

Opublikowano

Ogolem to sprawa taka, ze enmasse jest prawowitym wlascicielem calej gry. Kilka lat temu byla calkowicie platna i dodatkowo abonament. Pozniej Tylko abonament, pozniej trial do ktoregos lvl (cos jak w Mount & Blade, ze grac nie bylo po co) i chyba od niecalych 2 lat jest darmowa.

Jako ze zarobili krocie, dali mozliwosc grania za free. A zeby jeszcze kasy doskubac sprzedali swoje pliki GF (zaszla jakas wymiana, nie znam szczegolow).

Co do NA, zapraszamna Mount Tyrannas, gra tam troche polakow. Niedlugo zakladam gildie, Ethena sie nazywam.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Ogolem to sprawa taka, ze enmasse jest prawowitym wlascicielem calej gry. Kilka lat temu byla calkowicie platna i dodatkowo abonament. Pozniej Tylko abonament, pozniej trial do ktoregos lvl (cos jak w Mount & Blade, ze grac nie bylo po co) i chyba od niecalych 2 lat jest darmowa.

Jako ze zarobili krocie, dali mozliwosc grania za free. A zeby jeszcze kasy doskubac sprzedali swoje pliki GF (zaszla jakas wymiana, nie znam szczegolow).

Co do NA, zapraszamna Mount Tyrannas, gra tam troche polakow. Niedlugo zakladam gildie, Ethena sie nazywam.

Gra nie należy do En Masse, En Masse jest wydawcą NA, TERE na rynku europejskim wydawał Frogser, który został wykupiony przez GF z powodu bankructwa dzięki czemu GF przejął wszystkie gry Frogsetra. TERA zawsze miała dwóch różnych wydawców w Europie i NA. Producentem gry, czyli prawowitym właścicielem jest BHS czyli BlueHole Studio - Koreański producent gier utworzony przez starych pracowników NCsoft i nie tylko. TERA przeszła na F2P z powodu małego zainteresowania grą, podczas panowania modelu P2P grało mało osób. 

没我爱

Opublikowano

Czy nadal mozna pograc tera na steam ? Gralem troszke w tere, ale mi sie dysk zepsul i go wymienilem, a teraz nie moge pobrac tery z steam.

Opublikowano

Czy nadal mozna pograc tera na steam ? Gralem troszke w tere, ale mi sie dysk zepsul i go wymienilem, a teraz nie moge pobrac tery z steam.

Nie można. Tera została zablokowana w Europie i chyba w Rosji przez Steam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...