Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na-Zebo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co uważacie o Na-zebo? Według tier list jest na samym dole, a w grze wyciska spory dmg. Tylko brak escapu u niego jest minusem, według mnie.

Opublikowano

Bardzo fajna postać. Potrafi zadać naprawdę przyzwoity dmg. A co do escapów to można na 13 lvl wziąć umiejętność "Sprint" zwiększa szybkość poruszania się o 75%

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Te wszystkie tier listy są jakieś dziwne, bo widnieje na nich 'Rzeźnik' który jest God Tierem, a oni go na Tier 3. Nie wiem kto to robi, ale nie sugeruj się. ;)

Nazebo jest bardzo fajnym specjalistą. Daje rade na linii sam, wyciska duży dmg, a brak escapu jest jedynie do 13 lvl'a, potem mamy już Sprint, który jest dobrym talentem. Grając Nazebo jedynie trzeba się nauczyć i bardzo uważać by nie blokować spellami siebie ani swoich sojuszników. :D

@Nawalony Operator Kombajnu  

na scenie będzie spokojnie w tier 1/2. szczególnie, że większość teamów teraz gra butcher + uther, ale pewnie i tak nie przegadam, bo wiesz lepiej. xD 

Opublikowano

Butcher God Tierem ? Na pewno nie. Na soloq może jest tier 1/2, ale competitive nie wyżej niż tier 3.

Nazeebo jest dobrą postacią, wg. mnie także zbalansowaną. W tier listach jest na samym dole ponieważ większość gra metą stun+burst, a nazeebo nie posiada ani jednego ani drugiego, posiada całkiem dobry dps i sustain.

@Silhouette

Nie mówie że wiem lepiej tylko nie nazwałbym postaci która wymaga teamu pod nią,że podlega pod tier 1. Tak samo jak illidian przed patchem.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Jeżeli się wahasz między Kaelem, a Nazebo, to cofam co mówiłam o Nazebo. 

Bierz Kaeltaska, on do 16 lvl trochę nudny, ale po 16 jeden dobry flame w 4 i wygrałeś grę. Strasznie durna postać, ale polecam zdecydowanie bardziej niż Nazebka :P

Opublikowano

Jeżeli się wahasz między Kaelem, a Nazebo, to cofam co mówiłam o Nazebo. 

Bierz Kaeltaska, on do 16 lvl trochę nudny, ale po 16 jeden dobry flame w 4 i wygrałeś grę. Strasznie durna postać, ale polecam zdecydowanie bardziej niż Nazebka :P

W 100% sie zgadzam, ta postac jest chora...

Opublikowano

Nova sytuacyjnie się jedynie nadaje, jeżeli usiądzie na Tobie jakikolwiek melee to nie uciekniesz. Nie polecam do ranków 1-10.

Zdecydowanie Kael. Uwierz, że często nim pograsz. 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...