Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dopalacz, żeby starczyło do 30lvl'a

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam obecnie 18lvl. Konto założone 1 lipca i jaki dopalacz kupić, żeby wbić szybko 30. Gram codziennie 5-6 rundek. Jaki dopalacz polecacie ? 1x50 wygranych czy może jakieś bonus do wygranych i na tydzien czy cos ?

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Kup sobie dopalacz na 7 dni+ na jakies 20-30 winów. Oba sie stakują :P. Ja sam jestem podczas lvlowania i narazie 3 dniowy starcza do 10-12 lvla. Wiec tobie tak jak wyżej napisałem.

Opublikowano

Ja od 10 poziomu z 2x boostami na wygrane + dni wbiłem 30 poziom w 3 dni grając całymi dniami.

Kup sobie na tydzień + 50 wygranych(i tak może nie starczyć)

Opublikowano

Ja od 10 poziomu z 2x boostami na wygrane + dni wbiłem 30 poziom w 3 dni grając całymi dniami

To ty jesteś nerd! Rekord guinessa w 3 dni 30 lvl. Na mnie mowia ze komputer to moje zycie a 30 w 2-3 tygodnie wbijam...

Opublikowano

To ty jesteś nerd! Rekord guinessa w 3 dni 30 lvl. Na mnie mowia ze komputer to moje zycie a 30 w 2-3 tygodnie wbijam...

Akurat wtedy byłem chory i sobie przesiedziałem 3 dni. :P Dodatkowo kupując dopalacze chciałem, aby się nie zmarnowały, a mi bardzo zależało na wbiciu 30 poziomu. Przypominam, że wbijałem to od 10 poziomu.

Opublikowano

Akurat wtedy byłem chory i sobie przesiedziałem 3 dni. :P Dodatkowo kupując dopalacze chciałem, aby się nie zmarnowały, a mi bardzo zależało na wbiciu 30 poziomu. Przypominam, że wbijałem to od 10 poziomu.

Ty wariacie ;o da się tak xD? nie zle

@top kup 2x dopalacze dniówka i wygrane

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...