Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA - Jak powiększyć bank prywatny?

DanPlayPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam to musisz wykupić "premium" czyli Tera Club. Na NA jest do kupienia za zł i za kasę w grze, na EU chyba tylko za zł. (Nie jest to permanentne tylko na 30dni)

Opublikowano

Czyli bez premium nie kupię?   :(

Tzn. teraz sprawdziłem to możesz w IS wykupić samo powiększenie ale to tak czy siak za Zł.

Opublikowano

@DanPlayPl

Nie kupuje się Premium tylko kod na grę z czasów gdy była jeszcze płatna. Dzięki temu dostajesz 4 sloty w banku, więcej miejsca w Trade brokerze, mounta z prędkością 255, 8 slotow na postacie i 30 dni tera clubu. Kosztuje to około 45 zł ale się opłaca bo normalnie musiałbyś kupować te rzeczy z tera stopu. Powinno być to dostępne na g2a.

Opublikowano

@DanPlayPl

Nie kupuje się Premium tylko kod na grę z czasów gdy była jeszcze płatna. Dzięki temu dostajesz 4 sloty w banku, więcej miejsca w Trade brokerze, mounta z prędkością 255, 8 slotow na postacie i 30 dni tera clubu. Kosztuje to około 45 zł ale się opłaca bo normalnie musiałbyś kupować te rzeczy z tera stopu. Powinno być to dostępne na g2a.

Ale ja już mam 65lvl na mysticu i 30lvl na gunnerze to zbytnio nie mogę założyć nowego konta. ;-;

Opublikowano

Ale ja już mam 65lvl na mysticu i 30lvl na gunnerze to zbytnio nie mogę założyć nowego konta. ;-;

Po jego wypowiedzi sądzę że taki kod możesz użyć na każdym konto bo kupujesz Kod a nie Konto. Więc nie powinno być problemów.

Up / Down //

To teraz w ramach podziękowania daj "lubię to "  użytkownikowi  Voltor Chłopina się postarał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...