Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - ponów próbę.

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki o problem:

http://imgur.com/Epcsd0d(Tylko jakieś znaki rozje*ane ale to jest to samo).

Dopiero po kliknięciu x2 ponów próba (co trwa z 2 min) zaczyna łączyć mnie do gry...

Próbowałem wszystkiego co jest w internecie bez skutku, jakieś rady?

Opublikowano

Szczegółowy opis, za przeproszeniem c*uja da ,opisz dokładnie ,czy to od teraz.. w jakich okolicznościach co dokładnie się dzieję ,czy tylko raz ... czy to był ranked etc... wtedy może ci pomogę

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Riot ma po raz kolejny problemy z serwerami. Pozostaje tylko czekać aż to naprawią. Grałem przed chwilą arama 5vs5, jednakże ­po wczytaniu gry grały łącznie 3 osoby, reszta nie połączyła się do końca rozgrywki - to tak na marginesie.

Opublikowano

Szczegółowy opis, za przeproszeniem c*uja da ,opisz dokładnie ,czy to od teraz.. w jakich okolicznościach co dokładnie się dzieję ,czy tylko raz ... czy to był ranked etc... wtedy może ci pomogę

Od zawsze to mam na każdym trybie gry. Myślę, że to po stronie firewalla router'a ale nie mam chyba opcji żeby go wyłączyć.

Opublikowano

Liga legend miała problem że serverami od północy. Kubona o północy wywalilo na twitchu i nie mógł się połączyć. Zawsze myślałem, że to moja wina z "ponawianiem połączenia", nawet namawiałem rodziców na lepszy internet,ale teraz wiem że to serwery.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Problem Riotu. Obecnie powinno działać normalnie

Problem Riotu. Obecnie powinno działać normalnie

Aha, to jak dopisałem, że mam "CAŁY CZAS" to po co mi piszecie, że to przez serwery jak inni się łączą normalnie tylko ja mam problem.

Opublikowano

Jak Cię łączy to w czym problem ? xD

W tym, że czasem dołączam jak się już zacznie mecz i jest to dość uciążliwe klikając x2 "Ponów próbę" co 1 min żeby dołączyć do gry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...