Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalizer lola

MistGold

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niee Zeby sam sie non stop minimalizowal o to mi chodzi :P

Mniejwiecej tak to wyglada : http://gyazo.com/07a0babf9448c8866248ea7413e937ed non stop mi zostaje okno i nie moge sobie niczego poogladac :c

W sensie żeby go zminimalizować podczas gry? ALT + TAB

@MistGold nie rozumiem ;X

Chcial bym jakis skrypt czy cos do minimalizowania wytlumacze o co chodzi.

1.Lol wyskakuje i laduje sie

2.Podczas ladowania skrypt minimalizuje go do paska.

Chodzi o to z 50 loli mam odpalonych nie usmiecha mi sie wstawac co chwile zeby je zminimalizowac :/

Opublikowano

Ustaw sobie w configu wielkość ekranu gry na 200x200, i ogladaj sobie filmy czy co tam robisz.. jeżeli masz film na fullscreen to lol będzie się chował pod nim, sam tak robie

Opublikowano

mam aktualnie na 100x100 , sproboje bo nawet nie probowalem ogladac ;D

----

A wiesz gdzie moze mozna uzyskac wylaczenie grafiki do lola? Manipulowac pobieranym ramem dam ale CPU juz nie bardzo :/

Opublikowano

mam aktualnie na 100x100 , sproboje bo nawet nie probowalem ogladac ;D

----

A wiesz gdzie moze mozna uzyskac wylaczenie grafiki do lola? Manipulowac pobieranym ramem dam ale CPU juz nie bardzo :/

Możesz zablokować w grze fpsy poprzez dxtory, co do grafiki wydaje mi się że jej nie używa kiedy oglądasz film a lol jest ukryty. Możesz też ogarnąć jakiś program blokujący renderowanie grafiki w lolu, była taka opcja w fulcrumie, refbooscie

Opublikowano

Uzywam dxtory a co do grafiki to uzywa poniewaz przy 50 Botach moj cpu wynosi 100% a jak byl DV-BOT i tam byla opcja wylaczenia grafiki 50 botow zabieralo mi 30% CPU.

I wlasnie chce cos takiego znalezdz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...