Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usuniecie grafik

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wnioskuje o usuniecie tych bezużytecznych grafik

http://scr.hu/3fhp/xqo7s

Po 1 kazdy widzi jaki to dzial wiec nie wiem po co jest to potrzebne

Po 2 zastepuje i trzeba sie niepotrzebnie naklikac aby wejsc do dzialu i napisac temat

Oraz proponuje o ogolne zmniejszenie tych grafik w innych dzialach bo w wiekszosci zamiast pomagac to przeszkadza 

Opublikowano

­Według mnie powinno zostać. Każdy dział powinien się jakoś wyróżniać i mieć swoją grafikę, jest wtedy ciekawiej. Zresztą grafika jest bardziej czytelna i przyjazna dla oka, tudzież odbiorcy, niżeli tekst, dlatego też mamy sporą styczność z nią na co dzień (reklamy w telewizji, billboardy w mieście, grafika na okładkach książek, etc). 

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Chyba lepiej jest kiedy dzial jest czytelny a nie ciekawy? Od ciekawosci sa inne rzeczy np. konkursy

I co z tego ze mamy na codzien stycznosc z grafika, jesli w tv sa reklamy co pol h to rozumiem ze na forum tez mamy to samo wprowadzic ?

Opublikowano

Ta grafika, akurat jest słaba, razi w oczy... usunąć.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o całkowite usunięcie to nie, zaś można by je ukryć.

Opublikowano

Można zmniejszyć rozmiar, a nie od razu usuwać :) To tak, jakby sklepy nie miały własnego loga/bilbordu nad salonem, bo są za wielkie i rażą w oczy. 

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 kazdy widzi jaki to dzial wiec nie wiem po co jest to potrzebne

Idąc tą logiką można wywalić wszystkie walory estetyczne na forum "bo nie potrzebne"

Na nie.

Opublikowano

Powinno zostać, ale jak bardzo chcesz niektóre przeglądarki mają opcje niewyświetlania obrazków ;)

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...