Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC one M9 ? Czy LG Nexus 5 Czy inny telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m9 w tym roku to nie wypał, a szkoda, bo miał to być mój kolejny telefon po świetnym m8. Jedynym słusznym wyborem do Q2 jest sgs6. (Pisze to hejter Samsunga :x)

W Q3 i 4 będzie jeszcze kilka ciekawych premier, radzę jeszcze troszkę poczekać. Ja też na razie czekam, żeby zobaczyć co będzie ciekawego, jeśli nic to chociaż, żeby s6edge potaniał. 

Co do nexusa to miałem go kilka tygodni. Pod wieloma względami ustępuje flagowcom. Wykonanie, ekran, aparat. Broni się, jak to nexysu ( do N6) ceną.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

M9 sobie odpuść. Nie bez powodu htc ma wydać wersję z +(chyba na mediateku)

Tak jak kolega wyżej s6, jedyny rozsądny wybór na obecną chwilę. Chociaż radzę wstrzymać się do września - października :)

Opublikowano

@Cinu77 HTC ma zbankrutować :D

Dlaczego skusiłeś się akurat na HTC? Jedyne czym się wyróżnia to głośnikami oraz desingiem.

Jeśli spodobał Ci się materiał, z którego została wykonana M9'tka to możesz jeszcze trochę na 1+1 lub brać S6'tkę od szajsunga, którego nigdy nie polubię, bo według mnie wpycha do telefonów wszystko co jest możliwe.

Opublikowano

A co myślicie o Samsung Galaxy Note 4 ?? Kupiłbym samsunga s6 ale boje sie ze mi miejsca nie starczy tego 32 gb

Jeżeli nie przeszkadza Ci wielkość note'a to również będzie dobrym wyborem :D
Opublikowano

Troche bezsensu temat ,bo widać że dysponujesz sporą ilością gotówki to weź te najlepsze. Mianowicie S6 ,czy Z3. Jest ich masa. ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

@NaNaTraTra znowu ty i te twoje świetne porady... Nie pomgasz w ogóle. Wytłumacz mi czemu niby S6 i Z3 są najlepsze? Telefony w tej półce cenowej bardzo się różnią i nie ma najlepszego. Wszystko zależdy od gustu, a temat jest stworzony aby mu w jakiś sposób pomóc.

Opublikowano

To ja wam może napisze co potrzebuje ;d xDD   oczywiscie  z telefonów które są na orange ;d  temat mój 2 :D  Na czym mi zależy  

- Dobra jakość muzyki 

- Dobry Aparat ;d 

- Bardzo  spodobało mi sie w note 4 podział ekranu xDD 

- Dużo Różnych gadżetów  tzn np jak w samsungu note 4  rysik i dużo funkcji   

A tak ogólnie to teraz tak wezme albo s6 albo note 4 ;d chyba ze podacie jakiś telefon  równie dobry 

Ale tak w s6 jest lepszy aparat  

Note 4  Podział ekranu  

Wiecie może w którym z tych telefonów jest lepsza muzyka ?? 

Opublikowano

To ja wam może napisze co potrzebuje ;d xDD oczywiscie z telefonów które są na orange ;d temat mój 2 :D Na czym mi zależy

- Dobra jakość muzyki

- Dobry Aparat ;d

- Bardzo spodobało mi sie w note 4 podział ekranu xDD

- Dużo Różnych gadżetów tzn np jak w samsungu note 4 rysik i dużo funkcji

A tak ogólnie to teraz tak wezme albo s6 albo note 4 ;d chyba ze podacie jakiś telefon równie dobry

Ale tak w s6 jest lepszy aparat

Note 4 Podział ekranu

Wiecie może w którym z tych telefonów jest lepsza muzyka ??

Podział ekranu również jest w s6.

Jedyny według mnie sensowny konkurent dla tej dwójki to lg g4.

Jeżeli chodzi o jakość zdjęć to s6>lg g4~note4(tutaj nie jestem pewny)

Jakość audio lepsza będzie w s6, ponieważ posiada chip Wolfson. Zaś w note4 go nie ma, gdyż w Orange jest tylko wersja note'a ze snapdragonen.

Opublikowano

Polecę ci Z2. Ale jeżeli miałbyś już z tych wybierać . To wybrał bym nexusa. Może dla tego. Że jest ciągle pod opieką googla . :D

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...