Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Warships (Beta) Niszczyciele

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy zacząłem grę z WoWS, myślałem że u niszczycieli będzie również podobnie jak w Wocie czyli duże dmg troszke mniej życia, a jest na odwrót... bardzo małe dmg wręcz do 2000 max, dalej jest bardzo mały, jedynym jego plusem to szybkość i torpedy po 15k+, mam IV poziom więc troche czasu gram, nie chce iść w inne bo jestem już za daleko, więc wie ktoś jak nim grać żeby np. torpedy odpowiednio płynęły, lub sam opis stylu gry tym statkiem (Niszczyciel USA, IV poziom). 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

niszczyciel w wow opowiada raczej czołgowi lekkiemu w wocie, a nie niszczycielom. najłatwiej jest wyszukiwać samotne cele najlepiej powolne pancerniki i zasypywać je torpedami

Opublikowano

Grałem tymi niszczycielami i mam bodajże V tier. Sprawa jest o tyle prosta, a zarazem trudna, że musisz podpływać do tych dużych okrętów i walić torpedami tyle ile się da. Trzeba robić to głową, bo szybko można zginąć.

Opublikowano

Niszczyciele tak jak koledzy pisali wyżej skracaj dystans, na początku najlepiej poczekaj bo samemu c***a zrobisz co do torped namierz cel najpierw działami (artyleria) a następnie przełącz się na torpedy powinieneś widzieć szary pasek, jest to miejsce w które musisz wystrzelić torpedy aby dotarły one do namierzonego Okretu oczywiście jeżeli nie zmieni prędkości itp.

Opublikowano

Tak tylko na IV poziomie moje maxymalnie ulepszone torpedy lecą 5,5 km z czego jak podpłynę bliżej pancernika lub kogoś to od razu jestem zasypywany masą strzałów, które mocno ranią, widać to po niskim hp (10k)

dalej, za walenie hitami po 800 -.- troche mi dolicza do kredytów z bitwy, jednak nie wiem na czym oprócz torped nabijać XP :/

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...