Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvaneS

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps. Proszę o usunięcie wsyzstkich innych prezentacji.

START 2015-07-07 O GODZINIE 15:00 ZAPRASZAMY !

ps. Poprawilismy sporo błędów przez ktore wywalało server, teraz możecie jużspokojnie graj etc ;-)

Jeszcze raz zapraszamy !

Kilka rzeczy zostalo dodanych:

- wojny gildii jak w metin2 (teleportuje jedna grupe na jedna strone areny , druga grupe na druga strone. Po 5 sekundach zaczynacie sie siekac, ci którzy więcej razy padna przegrywają. Na gildie wymagany 35 poziom i ksiega lidera.

-BIOLOG - na kazdej mapce mozna zerwac kwiat, postac sie schyla i po 5 sekundach dropi kwiat do eq mamy na to 30 % nagrody sa naprawde dobrre typu +10 % ludzi, kasa, stale bonusy dropu zlota i takie tam ;3

-ŚLUBY - Jak w metku można sie do siebie tepać itd. 

-DOZORCA - TU NIE TRZEBA NIC TŁUMACZYĆ

-NOWY DUNGEON - Przekonacie sie na serwerze

prezka.png

Opublikowano

bardzo ładna prezentacja, ogółem n ie przepadam za takimi trybami jednak na pewno zawitam na wasz serwer. Ogółem widać, że dużo czasu poświęciliście nad serwerem, screeny są eleganckie, wszystko czytelne. Życzę wam powodzenia z serwerem i mam nadzieję, że będziecie mieli dużo graczy. W końcu coś oryginalnego, nowego mam  nadzieję, że ludzie to docenią i będą grać ;>

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Zapowiada się fajnie i oryginalnie na pewno pogram dłuższy czas :), chcę jeszcze dodać, że w prezentacji jest błąd - Lodowa Wyrzyna.

Czekam na start!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...