Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Witajcie *

Czy ktoś jeszcze pamięta stary dobry serwer Hardcore ?

* Mianowicie bez możliwości tp na spawn

* Ban na 1-3 h 

* Zero rozwalania obsydianu tnt

* Zero niszczenia szkła tnt

* Zero robienia "nóżek"
* Średni drop

* Brak enchantu na spawnie

Widzicie sens zabrania się do roboty za taki serwer ?

Opublikowano

Jeżeli na wersje 1.5 - 1.6 - 1.7 (troche suabiej) widzę sens. Bo brakuje mi starego dobrego hardcora ale wiesz minimalnie 500 ludu musi być...

A i jeszcze pytanko jak zrobisz, że nie będzie nóżek? :O­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Jeśli będziesz miał pomysły na reklamę oraz przede wszystkim pieniądze to tak, warto stworzyć taki serwer, bo po jakimś czasie on zacznie sam na siebie zarabiać i przynosić jakieś zyski.

W sumie pograłbym na takim "starym" serwerze, jednak uważam, że ban powinien być wydłużony do co najmniej 12h.

Opublikowano

Ja również uważam, ze stworzenie takiego serwera ma sens. Jak kiedyś ten typ był plagą tak teraz wszyscy robią namiastkę tego co mi do gustu nie przypada. Moją sugestią jest również usunięcie tych nieskończonych mięs bo za bardzo ułatwia to rozgrywkę. Mam tylko jedno pytanie: co miałeś na myśli pisząc średni drop?

Opublikowano

@Ingus   Chodziło o to że kopiesz 30 minut u 1 zelazo 1 diament :D tylko np. 2 :D Ale znowu nie tak że kopiesz pół godziny i masz pół staku wszystkiego ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...