Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.60] [Evolution] DerinaOT

Sooh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Cześć! Mogę Cie zjeść albo chociaż zaprosić do gry na serwerze Derina?

Kontynuujemy nasz projekt DerinaOT, jest to oryginał serwera, który już wcześniej był hostowany.
Powracamy z lepszymi skryptami, ładniejszą stroną i nowymi możliwościami.

Derina to serwer dla Ciebie! Zobaczysz tutaj wiele unikalnych oraz wyjątkowych systemów.
Znajdziesz wiele rozrywek, pod postaciami wszelakich eventów organizowanych przez administracje, jak i z systemu zrzucane, po upłynięciu okreslonego czasu.
W oparciu o doświadczenie, zrobiliśmy tak by nawet gracze, którzy nie są skorzy do inwestowania w gry mogli czerpać przyjemność posiadając zaawansowanego ekwipunku.
Można go zdobyć wykonując zadania lub wygrywając konkursy i eventy, w których każdy ma równe szanse.
Silnik na którym bazujemy jest cały czas udoskonalany, dodajemy do niego przygotowane i sprawdzone wcześniej łatki.
Chcąc urozmaicic rozrywkę wprowadziliśmy czary, które zostały zmodyfikowane z najnowszej wersji Tibi!

06.07.2015, 04.00 - otwarcie rejestracji i forum

17.07.2015, 18:00 - otwarcie serwera

Strona:
Derina.pl

● IP:

● Port: 7171

● Klient: 8.60

● Hosting: 24/7 (niski ping)

● Mapa: Własna

● Typ serwera: Evolution

● PvP: +120 poziom

- Umiejętności: x40

- Poziom magiczny: x20

- Prędkość ataku: w zależności od profesji od +25% do +50%

- Drop z potworów: x3.5

Doświadczenie

• › 1-50 x400
  • › 51-90 x300
  • › 91-120" x250
  • › 121-150 x200
  • › 151-200 x150
  • › 201-250 x80
  • › 251-300 x40
  • › 301-350 x25
  • › 351-400 x20
  • › 401-500 x18
  • › 501-600 x12
  • › 601-800 x9
  • › 801-1000 x7
  • › 1001-1200 x5
  • › 1201 x3

Kontakt

GG: 48817715

e-mail:

Kontakt w grze za pomocą kombinacji klawiszy
CTRL
+
R
raportowanie błędów
CTRL
+
Z

Opublikowano

Kolejny serwer który samoistnie ogłasza się "best evo".. Zgadzam się z przedmówcą, mapa mogłaby być dużo lepsza, jak już coś robić to porządnie. ;)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Kolejny serwer który samoistnie ogłasza się "best evo".. Zgadzam się z przedmówcą, mapa mogłaby być dużo lepsza, jak już coś robić to porządnie. ;)

Bo może teraz Best Evo to już jest nowy typ serwera.

Powinniscie pozbyc sie swoich mapperów :D

Szczerze to ja chyba lepsze mapy robię ;D

Opublikowano

"Szczerze to ja chyba lepsze mapy robię ;D"

Pokaż mi te twoje lepsze mapy ; ) bo też mogę sobię napisać że twoje mapy które zrobisz to dno.

Mapy są chociaż swoje, nie kopiowane.

Wymieńcie mi powody dla których one tak bardzo wam się nie podobają, dlatego że to evolution i mapa jest podobna do każdej innej chociaż nie jest identyczna?

Czy dlatego że musisz komuś pohejtować w temacie?

Opublikowano

Pokaż mi te twoje lepsze mapy ; ) bo też mogę sobię napisać że twoje mapy które zrobisz to dno.

Wymieńcie mi powody dla których one tak bardzo wam się nie podobają, dlatego że to evolution i mapa jest podobna do każdej innej chociaż nie jest identyczna?

1. Mapy kwadratowe.

2. Napchane za dużo szczegółów.

3. Mapa w żadnym stopniu nie pasuje do Evo.

4. Symetryczność to nie w Tibii psze pana.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Skoro według Ciebie te mapy sa ' grywalne ' i niebrzydkie , to niemusze Ci nic tłumaczyc.

Bo skoro nie jestes w stanie przyjac do wiadomosci tego ze sa mega kiepskie i niefajne to Twój problem.

Opublikowano

Szczerze, ta mapa 

xmmvsq.jpg

arcydzieło

jak chcesz to możesz sobie dodać tą moją mapę do siebie

Jest lepsza od temple na tej Derina.

Opublikowano

Śmieszne,a raczej żałosne ;)

nie dodałem screenu z temple, więc spooko twierdzić że mapa temple jest brzydka nie widząć jej.

Idz na rynek zrób zakupy albo do kościoła bo niedziela.

Opublikowano

Jak nie zapomnę to zagram, na przyszłość się już zarejestruje ,aczkolwiek wchodząc na stronę i czytając zauważyłam, że ktoś chyba pisał na szybko i mu się literki poprzestawiały "17.07.2015 o godzinei 18:00!". 

Tak tam mi wpadło w oko :) 

Opublikowano

Dzięki za zgłoszenie.

Zapraszam na forum, śmiało można się wypowiadać na temat serwera, co zmienić a co poprawić.

Opublikowano

Skoncz wascpan wstydu oszczedz z tym crapiszczem. Zamiast za robienie OTS'ow wez sie za czytanie lektur na nowy rok szkolny.

P.S jutro wieczorkiem/w nocy wezme sie za ddosowanie crapiszcza

Opublikowano

Skoncz wascpan wstydu oszczedz z tym crapiszczem. Zamiast za robienie OTS'ow wez sie za czytanie lektur na nowy rok szkolny.

Sczególnie ze nie masz pojecia jak ddosowac i z twoim internetem mobilnym z orange także ten tego..

co do tematu to , szczerze nie wiem po co powstaja takie ots w tych czasach... ja bym na twoim miejscu zrobil jakiegos otsa typu shadowcores..

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Za dużo real map zresztą co to za wyczyn pobrać source 1.0 czy tam 1.2 skompilowac pobrać real mape serwer i podpiąć pod vps na którym jest minimum 8 GB ramu? Czym te wszystkie real mapy się różnią? Tak naprawdę to niczym, każda jest pobrana z neta gotowiec i tyle.

Opublikowano

Jakoś nie zauważyłem zmiany na stronie? czyżby ddosowanie się nie udało? Serwer ma swoje defekty, wiadomo, jak każdy. Jednak jest tu sporo systemów, których nie widziałem nigdzie indziej. Zamiast jechać po mapach, wejdźcie na forum, poczytajcie o nowościach, a przede wszystkim zagrajcie. Serwer tego typu nie jest w moim guście, wole bardzo niskie raty, rl mapy, i ob częste czego tu nie spotkam, jednak jest to ciekawa propozycja na liście serwerów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hmm no to tak...C**JOWA REKLAMA BO PO PROSTU PUSTKI NA SERWERZE... <<< Ale to pikuś... MAPA SYF W C**J <<< Też pikuś... ALE K***A DO PUKI REKLAMY NIE ZROBICIE WIĘKSZEJ TO BĘDZIE JAK KAŻDE "BEST EVO" ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...