Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super overpowered main anime character

dawidos952

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje listy anime w ktorych glowny bohater jest bardzo potezna postacia z gory dziekuje za odpowiedzi. 

3081035097.png

Opublikowano

Praktycznie wszystkie shouneny - tasiemce

Nanatsu no Taizai ( Meliodas ) 

... może jeszcze Sword Art Online ( Kirito )

Opublikowano

Najsilniejszy ze wszystkich postaci to oczywiście Kazuto "Kirito" Karigaya. (Best badass eva!)

Z tych słabszych postaci.... to chyba Natsu z Fairy Taila. Albo Yagami Raito, zabija od początku :DD

Opublikowano

Pod tytułami napisałem ocb:

Touhai Densetsu Akagi: Yami ni Maiorita Tensai - brain & cold & laugh

One Outs - brain & cold & laugh

Stranger (Movie) - fighting power & blade/sword prowess

No Game no Life - brain & laugh & game prowess

Nanatsu no Taizai - fighting power & friendship & items & exceptional abilities

Baccano! - body power & mad & laugh
Saki - game prowess & exceptional luck

Level E - worldly joking power & tricking people

Hellsing - fighting power & mad & laugh & ruthless & items & exceptional abilities

Death Note - brain & cold & laugh & dark & items

Sword Art Online - fighting power & game prowess & cheat & items & friendship
Mondai-ji tachi - fighting power & laugh & brain (?)
Hagure Yuusha no Estetica - fighting power & pervert & items
Mahouka Koukou no Rettousei  - fighting power & brain & cold & exceptional abilities
Chrome Shelled Regios - fighting power
Ichiban Ushiro no Daimaou - fighting power
Hataraku Maou-sama - fighting power & innate abilities
Densetsu no Yuusha no Densetsu fighting power & out of control & exceptional abilities

Darker than Black - fighting power & cold & dark

Gantz - luck & fast adjustment & items & fighting power

Kaze no Stigma - fighting power

Needless - fighting power

Zettai Karen Children Unlimited - fighting power & cold & dark & laugh & innate/exceptional abilities

Casshern Sins - worldly fighting power & exceptional origins

Katanagatari - fighting power & katana technique style prowess

Guin Saga.. albo może już przesadzam - fighting power

Giant Kiliing - brain & laugh & strategy/tactic prowess

Senyuu (short) - stupidity prowess & items & (?)

Yugo the Negotiator - brain & planning prowess & survival abilities

Beelzebub - raw (?) power prowess & exceptional luck & fighting power & connections

One-punch man - worldly fighting power & exceptional luck/misfortune

Overlord - fighting power & raw power & new form prowess & innate abilities & brain (?) & ruthless & dark & items

Wypisałem jak mogłem, 'opisy' mówią o tym w czym mc jest OP, mogą się trochę różnić od tego co jest w środku no ale pisałem z głowy a pamięć idealna nie jest. Samo to pytanie o tytuły  - połowe skopiowałem z mojego postu z podpiętego tematu, dodałem więcej - mam nadzieje że już nie będzie więcej zadawane.

Po raz kolejny również przypomnę, że jeśli marzysz o sytuacjach tłumu typu "wszyscy ogłupieli, szczęki opadły im na ziemie, zostali ogłuszeni, patrzyli w strachu, oczy wychodziły im z.." lub gdzie mc jest na tyle OP że pokonuje silniejszego od siebie w pewnych kwestiach, to niestety ale w anime, czy też 'japońskich cudach' tego nie znajdziesz bo tutaj robią wszystko praktycznie pod komedie, bohaterzy pozostają anonimowi mimo że rozwalają miasta, każdy ma na nich wyjebane i nie ma pokazywanych reakcji innych na zdarzenia powstałe po większych akcjach, w sytuacjach zagrażających życiu prowadzą dialogi z jakąś loli, ciągle wpierdalany jest jakiś crap niepotrzebny, tłumów brak, przy konfrontacji przeciwnicy kompletnie nie wyrażają żadnych większych uczuć czy myśli, bohaterzy są często tępi jak drut kolczasty i występuje brak ich rozwoju psychicznego i co za tym idzie powerowego.

Opublikowano

No Game No Life (dlatego tak dobrze pamiętam to anime bo majtki Shiro śnią mi się po nocach :D ) - mc są OP pod względem inteligencji, zasady gier nie są wyssane z palca więc ich geniusz jest w pełni widoczny, poza grą w niewidzialne warcaby (?) dawno temu to oglądałem, nie pamiętam dokladnie, ale to była jedna z koncowych rozgrywek ;) - tylko do tej bym się doczepił, pozostałe to czysta finezja i manifestacja potęgi głównych bohaterów.

sygna.png

Opublikowano

Saint Young Men - Obaj główni bohaterowie może nie są najlepsi jeżeli chodzi o siłę fizyczną ale mają ogromne wpływy na całym świecie.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...