Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem wirusy itd.. win 8

Sinepron

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem z laptopem ( windows 8)

jest jedna partycja, program antywirusowy sie skonczyl, jako ze jestem graczem to mam troche gier nainstalowanych część pokasowana

204gb wolnego z 448gb. Problem jest taki ze komp muli a przęglądarki to całkiem cały czas jakieś nowe okna wyskakują czy przekierowywuje mi na inne strony jakieś reklamy czy nawet sama się wyłącza. gdzieś tam w panelu wyczytałem ze ma byc darmowa aktualizacja do 10 i nie chcial bym instalowac jakiegos windowsa z torrentów. da się coś z tym zrobić? wyczyścic jakos komuter ze wszystkiego by został ten winstalowany oryginalny windows? jakiś program nwm co kolwiek? Kiedyś nie wytrzymam i poleci przez okno -,- pomocy

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz i zainstaluj adwcleaner + Malwarebytes. Potem przeskanuj i usuń co znajdzie, ewentualnie sprawdź jeszcze raz.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@elik1028 w jaki sposób? jest jedna partycja

chyba tylko jak bym miał plyte z win?

Tak, potrzebowałbyś płyty/pendriva. Źle Cię zrozumiałem.

Jeśli chcesz wyczyścić komputer i dopiero wtedy zainstalować Windows 10, to zrób tak jak pisał @Ghost1225

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...