Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z klientem w sprawie UPC? Mam rozwiązanie!

Abdul la Ilsof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni wieczorami nie możesz pograć w ligę? Ciągle ten cholerny 'unknown error' i odsyłanie do dostawcy?
Koniec z tym ustrojstwem, mam rozwiązanie naszego problemu, sam jeszcze wczoraj nie umiałem wytrzymać, lecz z pomocą przychodzi program
WTFast !

Link do oficjalnej strony producenta programu :

https://www.wtfast.com/

A teraz przechodzimy do rozwiązania, wszystko co musimy zrobić aby nasz klient znowu działał :

1) Wchodzimy na stronę podaną wyżej.

2) Rejestrujemy się, nie trzeba potwierdzać e-maila.

3) Pobieramy clienta programu, istalujemy, lokalizacja jest dowolna.

4) Gdy go otworzymy owe .exe ukarzę się nam opcja do zalogownia, mi osobiście pola na Username&Password nie odpowiadały (nie dało się nic do nich wpisać) więc po prostu kliknąłem Login, natomiast jeżeli Wam ta sztuka się uda logujecie się.

5) Ukaże się nam UI WTFast i program poprosi o wybranie gry. Co fajne można to zrobić automatycznie poprzez wpisanie tytułu do luki na to przeznaczonej bądź wybrać lokalizacje ligi manualnie.

6) Potwierdzamy wszystko i gra odpali się automatycznie poprzez WTFast.

~ Dzięki temu programowi u mnie wszystkie problemy z klientem poznikały. 

Co ważne, programu możemy używać nie tylko przy lolu, oferuje obniżanie pingu/opóźnienia przy innych grach. :)

Mam nadzieję, że tutorial się przydał, zapraszam do dyskusji. Jeżeli sposób działa, zostaw upvote'a! :)
Pozdrawiam!

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Jakiekolwiek inne proxy też się nada, ja używam cyberghost i jest ok.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkheme Mi i panu nad Tobą działa. :)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka. Od ponad miesiąca korzystam z programu i jestem bardzo zadowolony tylko jest jedno ale... Raz na jakiś czas program nie chce się włączyć, czy ktoś jest w stanie powiedzieć o co chodzi? Wklejam screen błędu. Korzystam z free version.

97108625246698915927.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...