Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Sony Xperia Z1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

dziś byłem na basenie,podczas siedzenia na kocu i przeglądania galerii telefon się ściął po czym zgasł.Udało mi się go uruchomić ponownie i zobaczyłem że na wykresie baterii było 67% a po sek. 1%,telefon się wyłączył i zawibrował 5razy.Po przyjściu wpiąłem go do ładowania i nic,pojawiła się niebieska dioda [zamiast czerwonej] i telefon przy każdej próbie odpalenia wibruje 6razy i na tym koniec :/ Już wcześniej miałem dziwne problemy,gra 1głośnik w słuchawkach,opcje wyświetlacza same się zmieniają,zacina się w menu.Co myślicie o aktualizacji do 5.1? 

@Edit próbowałem przyciskiem resetu pod klapką.Teraz jak daje do ładowania to wibruje co 3sek i miga czerwona dioda

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Zrob HardReset, jezeli sie w ogole uda.

My chyba tu nie pomozemy. Udaj sie do serwisu, tam otrzymasz fachowa pomoc

Opublikowano

Też tak miałem niestety ale to nie ja zepsułem tylko serwis i jeszcze mi wmówił że stracili pieniądze na naprawę jak ich poprosiłem o zresetowanie hasła... fachowa pomoc po ch****

Opublikowano

odpaliłem skubańca,najpierw 15razy pojawiało się logo sony z bad pixelami po czym włączyło się menu,niestety nie reaguje na dotyk a ekran jest w połowie zalany :/  za ile go sprzedam albo naprawię?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Lepiej go nie naprawiać według mnie więcej cie będzie kosztowało niż kupienie nowego oczywiście o rozsądnej cenie i dobrym szukaniu jeszcze taniej ci wyjdzie a sprzedać możesz za 25% ceny którą jest wart  może 45% ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...