Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić windowsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsung - laptop.

Przy starcie nie moge wejsc do biosu ani klikanc F10 F2 czy F12...

Jak mam zainstalowac nowy system? Mam 8 aktualnie...

Opublikowano

To sobie zmień klawiaturę na inną albo inny port USB 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

W Windows 8 wprowadzono mechanizm pozwalający na szybsze uruchamianie systemu. Z tego powodu nie można podczas normalnego rozruchu wejść do BIOSu lub do menu rozruchowego. 

Trzymając wciśnięty klawisz shift, wciśnij przycisk zamykania systemu. Po chwili powinno pokazać się okno zaawansowanych opcji. Przejdź do ustawień uruchamiania i uruchom komputer ponownie. Podczas włączania powinieneś mieć możliwość wciśnięcia klawiszy funkcyjnych i wejścia do BIOSu.

Opublikowano

W Windows 8 wprowadzono mechanizm pozwalający na szybsze uruchamianie systemu. Z tego powodu nie można podczas normalnego rozruchu wejść do BIOSu lub do menu rozruchowego. 

Trzymając wciśnięty klawisz shift, wciśnij przycisk zamykania systemu. Po chwili powinno pokazać się okno zaawansowanych opcji. Przejdź do ustawień uruchamiania i uruchom komputer ponownie. Podczas włączania powinieneś mieć możliwość wciśnięcia klawiszy funkcyjnych i wejścia do BIOSu.

to on musi być wpierw włączony czy jak?

Opublikowano

to on musi być wpierw włączony czy jak?

Pisząc "przycisk zamykania systemu" miałem na myśli ten systemowy przycisk, więc tak - system musi być włączony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu uruchom instaler windowsa na windowsie a później pokopjuje ci te pliczki i uruchomi się sam automatycznie Ten installer windowsa np. 7 jaki ty tam masz

Pozdrawiam :(

Opublikowano

Samsung - laptop.

Przy starcie nie moge wejsc do biosu ani klikanc F10 F2 czy F12...

Jak mam zainstalowac nowy system? Mam 8 aktualnie...

Nie masz jakiegoś przycisku recovery? zazwyczaj po jego kliknięciu można wybrać bios.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...