Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki typowo dla gracza

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakie polecacie słuchawki +/- 300zł? Najbardziej skłaniam się co do QPAD'ów QH-90, w których gra m.in Neo. Są lepsze w tej cenie? Dodatkowo inną moją propozycją są HyperX Cloud

+ Bardzo ograniczone byłyby słuchawki z takim czymś? 

257331436272133389521.jpeg

Opublikowano

Jak widzisz, że nikt Ci nie odpowiada, to poszukaj trochę sam. Masz dwa podpięte tematy o brzmieniu oraz o konkretnych modelach słuchawek, wysil się trochę.

Qpady będą dobre ale raczej lepiej wyjdziesz kupując słuchawki i dźwiękówkę

Opublikowano

Ogólnie przez ten czas dowiedziałem się, że QPAD'y QH-90 i HyperX Cloud'y to są te same słuchawki tylko firma inna, a HyperX są za 260zł, więc myślę, że w tej cenie najbardziej się opłaca ;) Kartę dźwiękową dokupię chwilę później tylko powiedz mi czy '' Asus Xonar DG ze wzmacniaczem słuchawek, wersja bulk '' będzie okej?

Opublikowano

Zależy czy same słuchawki chcesz czy słuchawki z mikrem :) Jak same słuchawki to polecam super lux hd 681. Może tak nie polecam słuchawek z mikrem z paru powodów bo to jest jak wybieranie na czym ci bardziej zależy czy na dzwieku mikrofonu czy na dzwięku a pozatym sluchawki z mikrem według mnie szybciej się psują :) A jak już chcesz z mikrem to polecam Asus orion / razer kraken pro

Opublikowano

Te Kraken Pro są dobre? Bo są w fajnej cenie, kilku youtuberów ich chyba używa. Sprawdzi się do CS'a? Jak z pozycjonowaniem? 

Opublikowano

Zdecydowanie nie są. Beznadziejna wygoda, przestrzeń i ogólnie jakość dźwięku. HyperX Cloud czy QPAD są dobre bo to projekt bazujący na Takstar Pro80 z dodanym mikrofonem, tak samo Superluxy HMC631 są dobre bo robi je firma która robi przy okazji normalne słuchawki "muzyczne".

Jak mogą być bez mikro to też coś fajnego można kupić i się zmieścić z dźwiękówką

Opublikowano

Siemka, jakie polecacie słuchawki +/- 300zł? Najbardziej skłaniam się co do QPAD'ów QH-90, w których gra m.in Neo. Są lepsze w tej cenie? Dodatkowo inną moją propozycją są HyperX Cloud

+ Bardzo ograniczone byłyby słuchawki z takim czymś? 

257331436272133389521.jpeg

Podaj dokładną kartę dzwiękową albo chipset bo to co wkleiłeś nic nie mówi.

Kraken Pro nie opłaca się bo superlux hd681 za 80zł są od nich lepsze do cs go, youtuberzy ich używają bo dostają je za darmo od razera za reklamę.

Opublikowano

jak z mikro to obczaj Superlux HMC631, HyperX Cloud, QPAD QH-85/90. Jak bez to może Takstar Hi2050, Superlux HD669 + jakaś dźwiękówka (np. SoundBlaster Z,  lub taniej masz używany SB0460)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...